Egy igazán aktív környezetvédelmi szervezet tagja szeretnél lenni? Jó helyen jársz!

JÖN önkéntes, az igazi szuperhős néven új aktivista programot hirdet a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány, hiszen a környezetvédelem a jövőnk záloga.

JÖN önkéntes, az igazi szuperhős

Ha Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő csapatához szeretnél tartozni, akkor mindenképpen olvasd el az alábbi felhívásunkat.

Mi nem beszélni szeretnék a problémáról, hanem azt megoldani, felszámolni. Erre egy kiváló példa a Hulladékvadász mozgalmunk!

JÖN önkéntes, szuperhős jelentkezés

Ha az önkéntesség érdekel és szívesen lennél a JÖN önkéntes csapat tagja, akkor az általunk jelenleg végzett és a jövőben végezni kivánt tevékenységekben vehetsz részt az alapítvány működtetéséhez.

Blogger / rovatvezető

Szakmai háttéranyag írása, rovatok vezetése vagy nagyvilágból kapott hírek feldolgozása.

Rendezvényszervezó

Rendezvényszervező önkénteseket keresünk rendezvényeink lebonyolítására.

Közösségi média

Közösségi média kampányfelelőst keresünk. Akár kommentjeiddel, megosztásaiddal is segítheted munkánk.

Ügykezelő/adminisztrátor

A beérkező bejelentések ellenőrzésében, adminisztrálásában és továbbításában van szükségünk segítségre.

Web és általános programozó

Az oldal fejlesztéséhez PHP-hez értő programozókat és androidos-IOS applikációkban jártas szakembereket keresünk.

Fordító / Tolmács

Ha kened-vágod az idegen nyelveket, akkor téged keresünk. Külföldi szervezetekkel szeretnénk felvenni a kapcsolatot, idegennyelvű cikkeket szeretnénk magyarosítani.

A JÖN Alapítvány által szervezett programok

Szemétszedési akciók
A szemetszedes.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! közösség teremtő honlapunkkal olyan embereket szeretnénk megszólítani, akik tényleg tenni szeretnének környezetünk megtisztítása érdekében. A honlap itt elérhető.

Ültess fát akcióterv – Zöldítsük ki környezetünket!
A faültetések népszerűsítése, ösztönzése magán és közterületeket. A program lényege az, hogy a faültetés intézményét átültessük a gyakorlatba. Ne csak egyedi, hanem rendszeres eseménnyé váljon. Ehhez a keresünk aktivistákat, szakértőket és társszervezeteket. A facebook oldalunkat követve tudsz értesülni az eseményeinkről, ide kattintva eléred az oldalt.

Országos Hulladékvadászat
A JÖN Alapítvány által üzemeltetett hulladekvadasz.hu 2017. júliusban Országos Hulladékvadászatot hirdetett. Az esemény országos, bárki részt vehet az eseményen, aki letölti a Hulladékvadász androidos applikációt. A legjobb hulladékvadászok értékes nyereményeket nyerhetnek.

Hulladékvadászat iskolák részére
Várjuk az iskolák jelentkezését, akik helyben az oktatási intézményük településén szerveznének szemétszedést. Kapcsolati űrlapunk kitöltésével lehet jelentkezni. Ide kattintva elérhető.

Az űrlap kitöltésével csatlakozhatsz az alapítványunk napról napra növő közösségéhez.