Kiállítói díjat nyert a JÖN Alapítvány

Az alapítványunk elnyerte a Magyar Telekom Fenntarthatósági napja kiállítói díját, amit az eseményre kilátogatók ítéltek oda szervezetünknek.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elnyerhettük a közönség szimpátiáját és több mint 100-an szavaztak ránk. Az eseményre rengeteget készültünk, több egyedi programmal, plogging rendezvénnyel és a JÖN Alapítvány első közösségi találkozóját is erre a napra szerveztük.

A szavazás menete úgy zajlott, hogy az eseményen való regisztrációnál mindenki kapott szavazásra feljogosító matricákat, amit a kiállítók sátránál lehetett kiragasztani.

Az esemény kezdetekor nem gondoltuk volna, hogy ekkora meglepetés fog minket érni, hogy a rendezvény záróakkordjaként díjat is kapunk.

A kiállítói díj rangsora:

1. hely: NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület
  2.  hely: Meixner Iskola
  3. hely: Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány

Köszönjük a Magyar Telekomnak a rendezvényen való részvételi lehetőséget és az eseményre kilátogatóknak azt a rengeteg szavazatot, amivel elnyertük a kiállítói díjat.