Támogasd környezetünk megmentését, a Magyarország legaktívabb környezetvédő szervezetét, a JÖN Alapítványt.

A JÖN Alapítvány Magyarország egyik legújabb és legaktívabb, többszörösen díjazott XXI. századi környezetvédelmi szervezete. A tevékenységei, eseményei és publikációi kapcsán rendszeres szerepelő a magyarországi médiában. Kiemelten szoros az együttműködése a mindenkori magyar állammal, egyfajta tolmácsfunkciót ellátva az emberek és az állami szervezetek közt. Az alapítvány üzemelteti a Hulladekvadasz.hu és a Szemétszedés.hu honlapot. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kiállítói díjat nyert a JÖN Alapítvány

Az alapítványunk elnyerte a Magyar Telekom Fenntarthatósági napja kiállítói díját, amit az eseményre kilátogatók ítéltek oda szervezetünknek.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elnyerhettük a közönség szimpátiáját és több mint 100-an szavaztak ránk. Az eseményre rengeteget készültünk, több egyedi programmal, plogging rendezvénnyel és a JÖN Alapítvány első közösségi találkozóját is erre a napra szerveztük.

A szavazás menete úgy zajlott, hogy az eseményen való regisztrációnál mindenki kapott szavazásra feljogosító matricákat, amit a kiállítók sátránál lehetett kiragasztani.

Az esemény kezdetekor nem gondoltuk volna, hogy ekkora meglepetés fog minket érni, hogy a rendezvény záróakkordjaként díjat is kapunk.

A kiállítói díj rangsora:

  1. hely: NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület
  2.  hely: Meixner Iskola
  3. hely: Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány

Köszönjük a Magyar Telekomnak a rendezvényen való részvételi lehetőséget és az eseményre kilátogatóknak azt a rengeteg szavazatot, amivel elnyertük a kiállítói díjat.