JÖN Alapítvány tevékenységei

JÖN Alapítvány tevékenységei környezet és annak védelmét szolgálja. Az alapítvány minden tevékenységével a környezetvédelemre szólít fel.
Teszi ezt már több meglévő és népszerű projekttel, többek közt az országosan ismert hulladékvadász.hu segítségével. A hulladékvadász legapróbb önkéntes mottójával közel ezer embert aktivizált már bejelentésre. Rengeteg sikerrel és országos médiamegjelenéssel egybekötve. Az internetes sajtóban az oldal munkássága rendszeresen megtalálható, továbbá szinte az összes komolyabb tévécsatorna foglalkozott az oldal egyes cikkeivel, tényfeltáró anyagaival. Eszközeink A telekommunikációs és multimédiás eszközök, melyek segítségével minél több személyhez tudjuk eljuttatni a környezetvédelem fontosságát.

JÖN Alapítvány tevékenységei és azok körei

A szervezet több működő projektje mellett több új témakörrel is fog foglalkozni. A technika fejlődésével előtérbe kerültek a fenntarthatóságot megcélzó technológiák (pl: elektromos autók). Ezen termékek, vívmányok népszerűsítését az alapítvány vezetősége szívén viseli. A JÖN alapítvánnyal az alábbi linken, ide kattintva lehet felvenni a kapcsolatot. A szervezet facebook közösségi hálózatához az alábbi linken, ide kattintva lehet csatlakozni.