Céges faültetés a legzöldebb csapatépítő

A céges faültetés alkalma egy kiváló csapatépítő lehetőség és tevékenység a céges munkatársak részére, hogy együtt valami igazán nagyszerű és menő dolgot hajtsanak végre.

Céges faültetés a zöld csapatépítő

Ezzel az eseménnyel a jó levegőn, egy kis testmozgással igazán hozzájárulhatunk a munkatársakkal a tiszta levegő, a zöld környezet és a jövő megőrzéséhez.

Céges faültetési események szervezését vállaljuk!

Teljes körű szakmai felkészültséggel faültetési rendezvények szervezését, lebonyolítását vállalja JÖN Alapítványunk cégek részére. Kérj tőlünk árajánlatot a lebonyolítással kapcsolatban.

Céges faültetés elemei

Esemény szervezése

A környezetvédelmi szervezetünk teljes körű céges faültetés szervezést és lebonyolítást vállal.

Eszközök biztosítása

A faültetés minden eszközét, kellékeit igény szerint a céges eseményen résztvevő munkatársak részére biztosítsuk.

PR - Publikáció

A PR és marketing értékkel bíró esemény publikálása a sajtó, a lakosság részére.

A JÖN Alapítvány filozófiája

Mi azt valljuk, hogyha valahol kivágnak egy fát, akkor ültessünk helyette kettőt. A szervezetünk a faültetések népszerűsítésével is foglalkozik, hiszen a Tudatos Tavasz a Jövő Öko-Nemzedékéért tavaszi kampányunknak, illetve a Ne égess, komposztálj! őszi kampánynak is a kiemelt elemét képezi a faültetés.

A faültetés egy olyan élmény, amire kicsik és nagyok egyaránt hosszú éveken át emlékeznek. A természet szeretete mindenkiben benne van, csak elő kell csalogatni.

A környezetvédelmi szervezetünk kiemelt célja az úgynevezett zöld és tiszta környezet megőrzése. Bízunk benne, hogy az idő nekünk dolgozik és egyre több társra, partnerre lelünk.

Az űrlap kitöltésével tudod felvenni velünk a kapcsolatot.