Share:

Önkéntes munka Budapest környezeti értékeinek megóvásáért

Önkéntes munka Budapest környezeti értékeinek megóvásáért! Jelentkezz a JÖN közösségébe, hogy együtt tegyük tisztába a főváros szennyezett pontjait.
A célunk nemes, hogy egy élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarországon élhessünk. A fővárosi központtal működő környezetvédelmi szervezetünk rendszeresen szervez különböző szemétszedési, faültetési és más egyéb figyelemfelkeltő akciókat Budapest szerte. Íme néhány példa a korábbi évek eseményeiből:

Dunamentő kaland a tiszta Duna-partért

Ez volt a valaha volt legnagyobb szemétszedési akció, amit a fővárosban megrendeztek. Erre az eseményre közel 400 ember jött el és tette tisztában Budapest senkiföldjét, a pesti oldali Duna-partot. dunamentő-kaland-2018 Dunamentő Kaland a valaha volt legnagyobb budapesti szemétszedő akció.

Faültetési akciók a klímaváltozás hatásainak a csökkentéséért!

A szemétszedési akciók mellett rendszeresen szervezünk szemétszedési akciókat, amin facsemetéket, konténeres fákat ültetünk el és zöldítjük folyamatosan Budapestet és tisztítjuk a fák által a város levegőjét. Önkéntes munka Budapest programunkba várjuk a faültetési akcióinkra a tenni akaró embereket.Hulladékvadász mozgalom Légy részese Te is Magyarország legaktívabb önkéntesi mozgalmának, a Hulladékvadászatnak. A 2020. januárjában megújult mozgalom, egy világon egyedi rendszert kapott Hulladékvadász by Zeewa néven elérhető. Itt már nem csak bejelenteni lehet, hanem közösségi finanszírozás segítségével kitakarítani szennyezett területeket.
Ne feledd, nincs olyan, hogy más szemete, hisz egy Földön élünk!
JÖN-Alapítvány-Hulladékvadász Amikor sok jó ember összegyűl egy helyen, a Hulladékvadász mozgalomban.

A JÖN önkéntes munka Budapest programunk keretében az alábbi lehetőségek vannak:

  • szemétszedési akción való részvétel;
  • faültetési akción való részvétel;
  • rendezvényszervezői feladatok ellátása;
  • blogger, cikkírói feladatok;
  • adminisztratív feladatok ellátása;
  • web és grafikai munkák;
  • közösségszervezői feladatok.
További részletek és feladatok a Csatlakozom menüpontban.

Bízunk benne, hogy hamarosan a Önkéntes munka Budapest programunk keretein belül hamarosan közöttünk leszel Te is!

svg Scroll To Top