Share:

Önkéntes munka diákoknak a környezetünk megóvásáért!

Önkéntes munka diákoknak programunkban bármely közép-és felsőfokú tanulmányait végző tanuló részt vehet és kiveheti a részét környezetünk megóvásában.

Célunk, hogy a diákok már fiatal korokban érezzék mindennapjaik részének a társadalmi munkát és a környezetünk megóvását. Eddig több középiskolával és felsőfokú intézménnyel működtünk együtt és további iskolák és diákok jelentkezését várjuk a környezetvédelemmel foglalkozó JÖN Alapítványunk eseményein való részvételre vagy azok szervezésének a kivitelezésére.

A programban való részvétel feltételei:

  • ha nem múltál még el 18 éves, akkor csak szülői beleegyezéssel;
  • aktív tanulói viszony
  • iskolai beleegyezés

Közösségi szolgálat középiskolásoknak

A közösségi szolgálat teljesítésére is van lehetőség a környezetvédelemmel foglalkozó a JÖN Alapítványnál. Ilyenkor minden esetben az illetékes intézménnyel külön le kell szerződni és az tevékenységet megfelelőképpen jegyzőkönyvezni. További részletek a közösségi szolgálat menüpontban.

Önkéntes munka diákoknak egy lehetőség a jövőnk megmentésére. Önkéntes munka diákoknak egy lehetőség a jövőnk megmentésére

 

Eddigi kiemelt partnereink voltak: 

Budapesti Corvinus Egyetem

A Corvinus Science Shop civil – egyetemi együttműködés révevője volt 2018-ban és 2019-ben is a szervezetünk, ahol a környezetmegmentő szervezetünk az egyetem őszi kurzusaiba kapcsolódhatott be. Az együttműködésről szóló beszámolónk itt olvasható.

Corvinus Science Shop és a JÖNCorvinus Science Shop és a JÖN

BGE

A Budapesti Gazdasági Egyetem diákjaival és tanáraival már több közös eseményt szerveztünk. Egyik kiemelt volt a Műanyag Óceán (Plastic Ocean) című film magyar szinkronos premierje, amit a  Kutatók Éjszakáján az egyetem budapesti épületében tartottunk meg közösen. Természetesen hatalmas siker volt ez az esemény is, amiről bővebben a Hulladékvadász hírportálunkon lehet olvasni.
BGE - Kutatók éjszakáján a Műanyag óceán című film vetítése hatalmas siker volt. BGE – Kutatók éjszakáján a Műanyag óceán című film vetítése hatalmas siker volt.

ELTE – ÁJK

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar diákjai már több alkalommal vettek részt edukációs programjaink (például Playit – rage room) vagy szemétszedési akcióink szervezésében vagy aktív részvételében.

önkentes-munka-playit Önkéntes munka keretein belül vettek részt az ELTE-ÁJK diákjai a Playit-n.

A JÖN önkéntes munka diákoknak programunk keretében az alábbi lehetőségek vannak:

  • szemétszedési akción való részvétel;
  • faültetési akción való részvétel;
  • rendezvényszervezői feladatok ellátása;
  • blogger, cikkírói feladatok;
  • adminisztratív feladatok ellátása;
  • web és grafikai munkák;
  • közösségszervezői feladatok.

Jelentkezés a programba

További részletekkel és feladatokkal kapcsolatos tudnivalók a Kapcsolat menüpontban található űrlap kitöltésével kapható.

Bízunk benne, hogy a korábbi évekhez hasonlóan az Önkéntes munka diákoknak programunkban minél több iskola és azok tanulói csatlakoznak majd.

svg Scroll To Top