Share:
Blog Image

Tisztogatók – a közösségek ereje

Tisztogatók – a közösségek ereje! Az oldalunk olyan közösségi felület, ahol emberek önszerveződését, tenni akarását mutatjuk be.

Miért is?  Ezek olyan példaértékű közösségek, akik időt, energiát nem spórolva kepések tenni környezetükért.

Nekik hoztuk létre a honlapunkat, jelképesen elismerve munkájuk érteket, amit az oldal hasábjain folyamatosan szeretnénk megjeleníteni. A Teszed! – Önkéntes Tiszta Magyarországért mozgalmat alapul véve az év minden napjára szükséges az aktivitás. Az oldal az ilyen szervezeteket, csoportokat mutatjuk be.

Tisztogatók – a közösségek ereje!
Tisztogatók – a közösségek ereje!

Kik is nevezünk tisztogatóknak?
Egyesületek, alapítványok, illetve egyéni csoportok, akik fontosnak tartják környezetük tisztaságát, védelmét.

Mi a célunk vele?
Minél nagyobb teret kapjanak az ilyen kezdeményezések, amelyek a társadalom tudatformálását is jobb irányba terelnék, illetve a lakosok kapjanak hozzá kellő inspirációt, hogy tegyünk együtt a közért, a jövőnkért, a környezetért.

Szervezetek, egyéni csoportok hogyan kerülhetnek bemutatásra az oldalon?
Nagyon egyszerűen a “Kapcsolat” menüpontra kattintva érhető el a regisztrációs űrlap, ami után felvesszük a kapcsolatot a jelentkezőkkel.

Alapítvány
Az oldal alá, mint üzemeltetője a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány, amely 2017 májusában került bejegyzésre, ezzel is biztosítva a tisztogatok.hu működését a jövőre nézve. Az alapítvánnyal kapcsolatban ide kattintva lehet felvenni a kapcsolatot.

Tisztogatók – a közösségek ereje!

svg Scroll To Top