Share:
Blog Image

Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány

Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány egy 2017 májusában bejegyzett környezetvédelmi alapítvány, többek közt a hulladékvadász.hu üzemeltetője.

Célunk a környezetvédelem, az emberek aktivizálása, általános környezeti állapotok megóvása, helyreállítása. Teljesen független és semmileges önkéntes szerveződés.

Az alapítványt a Jövő Öko-Nemzedéke mozaik szóból kreálva JÖN Alapítványként fogjuk említeni.

Az országosan ismert hulladékvadász.hu szerkesztősége és csapata által bejegyzett nonprofit alapítvány.  Az oldal a környezetvédelem legújabb zászlóshajója a mai magyarországi vizeken. Tevékenységi körei túlnyomórész internet segítségével napi rendszerességgel végzi.

Többek közt az alapítvány tulajdonát képezi a hulladékvadász.hu és a tisztogatok.hu, amiknek egyben az üzemeltetője is.

Hulladékvadász.hu – Hulladék témájú hírportál

Egy olyan közösségi, bejelentő oldal, amely összefogja a környezettudatos embereket az illegális hulladéklerakás megakadályozására, felszámolására. Továbbá segítve ezzel az aktuális önkormányzatok munkáját. A hulladekvadasz.hu amelyre az ország bármely pontján élő személy küldhet kép és helyszín megadásával tájékoztatást arról, hogy hol található illegálisan lerakott hulladék, környezetszennyezés.

Az oldal jelképes jellegű önkéntes munkát végez. Együttműködik és segíti a helyi önkormányzatok munkáját. Minden az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával.

Szemetszedes.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot!

Szemétszedést népszerűsítő honlap, ahol regisztrálás után mindenki létrehozhatja saját szemétszedési akcióját, ahol toborozhat embereket és ingyen hirdetheti akcióját. Az oldalunk olyan közösségi felület, ahol emberek önszerveződését, tenni akarását mutatjuk be, hogy vannak olyan közösségek, akik időt, energiát nem spórolva kepések tenni környezetükért. Nekik hoztuk létre a honlapunkat, segítve és ösztönözve munkájukat. A Teszed! – Önkéntes Tiszta Magyarországért mozgalmat alapul véve az év minden napjára szükséges az aktivitás.

Mi a célunk vele?
Minél nagyobb teret kapjanak az ilyen kezdeményezések, amelyek a társadalom tudatformálását is jobb irányba terelnék, illetve a lakosok kapjanak hozzá kellő inspirációt, hogy tegyünk együtt a közért, a jövőnkért, a környezetért.

Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány jelmondata: Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!”

Az alapítvány csapatával az alábbi űrlap kitöltésével lehet felvenni a kapcsolatot.

    svg Scroll To Top