Share:
Blog Image

Hulladékvadász a legapróbb önkéntes

Hulladékvadász a legapróbb önkéntes! – Egy olyan közösségi, bejelentő oldal, amely összefogja a környezettudatos embereket.

Mégis miben? Az illegális hulladéklerakás megakadályozására, felszámolására. Továbbá segítve ezzel az aktuális önkormányzatok munkáját.

A hulladekvadasz.hu amelyre az ország bármely pontján élő személy küldhet kép és helyszín megadásával tájékoztatást arról, hogy hol található illegálisan lerakott hulladék, környezetszennyezés.

Az oldal jelképes jellegű önkéntes munkát végez. Együttműködik és segíti a helyi önkormányzatok munkáját. Minden az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával.

Az alábbi útmutató segítségével az illegális hulladéklerakat bejelentése végtelenül egyszerűvé válik. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Önkormányzatok
A hulladékvadász.hu -ra beérkező illegális hulladéklerakatokkal kapcsolatos bejelentéseket minden esetben az aktuális szervekhez továbbítjuk. Ezzel is segítve az önkormányzatok munkáját az illegális hulladéklerakatok felszámolásában. Ha egy adott bejelentés megoldásra kerül ELŐTTE – UTÁNA képpel frissítjük a bejelentést.

Ezzel is bemutatva az önkormányzatok alázatos munkáját, kiemelve munkájuk fontosságát. Továbbá megköszönve a bejelentőnek is az aktivitást.

Hogyan működik? A 2017. júniusi adatok alapján kiválóan. Eddig közel 1000 bejelentés érkezett országszerte és több mint 200 bejelentés oldódott meg mindebből. Reméljük ez a siker és az oldalunk környezetvédelmi aktivizálós ereje továbbfokozódik.

Több, mint hulladékvadászat
Az oldalunk már nem csak egy hulladék bejelentő oldal, hanem sokkal több annál. Egyedi rovatszerkezettel rendelkezünk, kizárólag nálunk megtalálható tartalmaink által egy hulladék témájú hírportálként üzemeltetjük az oldalunkat 2017-től kezdve. Az oldal nézettségi mutatója hónapról hónapra nő. 2017 májusi nézettségi adatok egyedi látogatói száma a Google szerint több mint 15 ezer embert mutat. Ez a nézettségnövekedés köszönhető az oldal rovatosodásának.

Kiemelt rovataink: Városkép rombolóHáztartásom hulladék nélkülKreatív hobbik – DIYMágnes horgászatŐrzők, Hulladékvadász terepszemleZöldellő cégek.

Országos sajtómegjelenések
Az oldalra felkerülő bejelentések és a hulladékvadász csapatának a terepszemléit a helyi, illetve országos sajtó rendszeresen átveszi, témáinkkal behatóbban foglalkozik. Többek közt ilyen az index.hu, az RTL Klub Híradója is. Az oldalunk fontosabb sajtómegjelenéseit ide kattintva lehet elérni.

Az országban szinte mindenki hulladékvadász önkéntes, csak még nem tud róla 

Alapítvány
Az oldal üzemeltetője a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány, amely 2017 májusában került bejegyzésre, ezzel is biztosítva a hulladékvadász.hu működését a jövőre nézve. Az alapítvánnyal kapcsolatban ide kattintva lehet felvenni a kapcsolatot.

Légy Te is hulladékvadász! 

Bővebb információk az alábbi oldalakon: Hulladékvadász a legapróbb önkéntes fogalmáról.

svg Scroll To Top