Tárgyi adomány felajánlás a környezetvédelem szolgálatában

Tárgyi adomány felajánlás közel sem olyan gyakori, mint ahogy elsőre gondolná az ember, de a pénzadomány mellett az egyik legnemesebb gesztus.

A Jövő Öko-Nemzedék (JÖN) Alapítványunk egy teljes mértékben alulról szerveződött szervezett, aki önerőből, önkéntese anyagi támogatásaiból jött létre és jelenleg is működik. Bízunk benne, hogy hamarosan több nem csak ők, hanem több anyagi és tárgyi eszközzel támogató személy, szervezet is mellénk áll.

Tárgyi adomány felajánlás segíthet bennünket ahhoz, hogy minél több faültetési akciót szervezzünk.

A környezetmegóvással foglalkozó szervezetünk számára a elsősorban a következő tárgyi adomány felajánlás típusokra lenne szüksége:

• lebomló szemeteszsákokkal,
  • újrahasználható kesztyűkkel,
  • irodaeszközökkel,
  • faültetési akciókhoz: ásó, lapát, zsák,
  • elektronikai eszközökkel (laptop, monitor, számítógép),
  • jogtiszta szoftverekkel,
  • kamera és studióeszközökkel,
  • oktatás és konferenciák részére oktatói teremmel,
  • „roadshow” jellegű társadalmi értékformáló programokhoz környezetvédelemhez kapcsolódó játékokkal,
  • hazai programokon való részvételhez kedvezményes utazási és ellátási lehetőséggel,
  • nem könnyen romlandó étellel és vízzel a rendezvényeinkhez.

Segítsd tevékenységünk minél szélesebb körű megvalósulását, a kiemelt céljaink a következők:

JÖN Közösségi Iroda

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványunk rendszeresen szervez szemétszedési, faültetési akciókat, illetve edukációs workshopokat, de még irodahelyiséggel nem rendelkezünk. A legnagyobb álmunk, hogy hamarosan saját irodánkban várjuk a környezetért tenni akaró önkénteseket. Az irodában JÖN közösségi találkozókat, képzéseket tartanánk.

Elektromos haszongépjármű

A környezetvédelmi szervezetünk az egyik legaktívabb Magyarországon a kategóriájában. Rendszeresen szervezünk szemétszedési, faültetési céges és lakossági eseményeket, amikre az eszközöket

JÖN Évszakos kampányai

A tárgyi eszközökkel nem csak a szervezetünk eseményeit, hanem edukációs kampányait is támogathatod. Például a Ne égess, komposztálj! kampányunk alkalmával komposztok osztásával, vagy Komposztáló-szépségversenyének nyereményének a felajánlásával.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben sok hasznos tárgyi adomány felajánlás segítségével még hatásosabban szolgálhatjuk majd a környezetvédelem jó ügyét!

Ha anyagilag támogatnád munkánk fennmaradását, akkor egyszeri vagy rendszeresen is megteheted azt. Részletek a honlapunk Támogatás menüpontjában.