Share:

Bonum Tv -ben is Jelen vagyunk | Téma: Hulladékvadászat

A Bonum Tv -ben is Jelen vagyunk, avagy a Magyar Katolikus Televízió szlogenével élve bemutathattuk az országos hulladékvadászatot a Délelőtt című műsorban.

Már nem az első alkalom, hogy meghívták alapítványunk valamelyik szakértőjét. Már több alkalommal Szebenyi Péter és Tóth Andi is szerepelt több különböző témával az egyházi televízió műsorán. Reméljük ez a sorozat nem szakad meg soha. Korábbi szereplések ide kattintva elérhetőek.

A Bonum Tv élő adásában Szebenyi Péter bemutatta, a Hulladékvadász mozgalmat. / Fotó: bonumtv.hu A Bonum Tv élő adásában Szebenyi Péter bemutatta, a Hulladékvadász mozgalmat. / Fotó: bonumtv.hu

A Délelőtti műsor szerkesztői most Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnökét hívták meg, hogy a televízió nézőinek mutassa be az országosra nőtt Hulladékvadász mozgalmat.

„A hulladékvadász.hu honlapot még 2016 január 1-én indítottam el egymagam, amiből az évek alatt Magyarország legaktívabb környezetmegmentő szervezete nőtte ki magát, a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány.” – mondja Szebenyi Péter

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre. Továbbá szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg.

Az élő adás felvételről visszanézhető a Bonum Tv videómegosztó csatornájából.

Tags:

svg Scroll To Top