Music Fm Délutáni Roadshowjában komposztáltunk!

A 89.5 Music Fm Délutáni Roadshow vendége volt alapítványunk komposztási szakértője, Kertész Balázs, ahol a legegyszerűbb újrahasznosítás volt a téma.

A Ne égess, komposztálj! őszi kampányunk épphogy csak elindult máris a média figyelmét felkeltette. A rádió felkérésére szakértönk autóba pattant és egy közösségi komposztáló helyszínén – nem messze az Örs vezért terétől – bemutatta a hallgatóknak a komposztálás intézményét.

Kertész Balázs és Fittikém a Délutáni Roadshowban. / Fotó: musicfm.hu

A komposztálás fontosságára nem győzzük felhívni a figyelmet, hiszen a lakossági zöldhulladék problémájának legegészségesebb, legtisztább és legnemesebb megoldása.

A komposztálás a legegyszerűbb újrahasznosítás!

A műsorban elhangzottak a komposztálás írott és íratlan aranyszabályai, amit a pár perces bejelentkezésben el lehet mondani.

Fotó: musicfm.hu

Ne égess, komposztálj! 2018 kampány elemei

• Szemléletformáló cikkek a hulladekvadasz.hu komposzt rovatában,
  • Komposztáló-szépségverseny, ami a hulladekvadasz.hu honlapon keresztül kerül megrendezésre,
  • Csúzlis magültetés, komposztgranulátummal,
  • Komposztálás népszerűsítése a közösségi médiában,
  • További részletek ide kattintva elérhető.
Fotó: musicfm.hu

A kampány több különböző eseményeiről a hulladekvadasz.hu -n és a komPOSZTolok facebook oldalon lehet első ízben értesülni. A kampányunkhoz több a témában érdekelt társadalmi szervezet csatlakozását is várjuk, hogy minél szélesebben tudjuk az országos problémát orvosolni. Az országos kampány október első hetében indult és egészen november végéig tart.

Köszönjük a 89.5 Music Fm -nek a komposztálás népszerűsítésének a lehetőségét. Reméljük hamarosan újra találkozunk!

Mi csak annyit kérünk:

Ne égess, komposztálj!