Támogasd környezetünk megmentését, a Magyarország legaktívabb környezetvédő szervezetét, a JÖN Alapítványt.

A JÖN Alapítvány Magyarország egyik legújabb és legaktívabb, többszörösen díjazott XXI. századi környezetvédelmi szervezete. A tevékenységei, eseményei és publikációi kapcsán rendszeres szerepelő a magyarországi médiában. Kiemelten szoros az együttműködése a mindenkori magyar állammal, egyfajta tolmácsfunkciót ellátva az emberek és az állami szervezetek közt. Az alapítvány üzemelteti a Hulladekvadasz.hu és a Szemétszedés.hu honlapot. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Plogging Budapest közepén

Plogging Budapest közepén, avagy az Alapítványunk ismét szemétszedő kocogást rendez szeptember 29-én a Fenntarthatósági nap eseménye alkalmából.

Az alapítványunk az idén elnyerte Magyar Telekom Delfin díját, aminek kapcsán kapta meg a lehetőséget, hogy részt vehessen az ősz legnagyobb környezetvédelmi rendezvényén, a Fenntarthatósági Nap 11. eseményén. Az eseményhez a facebookon itt lehet csatlakozni.

Margitsziget, a Városmajor és a verőcei Természetjáró Fesztivál után most Budapest közepén, az Erzsébet téren várjuk az önkénteseket, hogy ploggingolva felhívjuk a figyelmet a környezetvédelem, sport fontosságára és megszabadítsuk a Fővárosunkat a szétdobált a szeméttől.

Az esemény 16:00-kor indul az Erzsébet téri Akvárium klub melletti zöld felületen.

Fontos!

  • Hozz magaddal a tartós kulacsodba folyadékot,
  • Ha tudsz kesztyűt és zsákot is (ha nincs adunk),
  • Kényelmes öltözetbe gyere.

A Plogging Budapest közepén szerintünk egy kihagyhatatlan alkalom és egyben esemény lesz, hiszen pont ugyanezen a napon tartja alapítványunk a JÖN közösségi találkozóját is. Várunk szeretettel mindenkit az Erzsébet térre.