Támogasd környezetünk megmentését, a Magyarország legaktívabb környezetvédő szervezetét, a JÖN Alapítványt.

A JÖN Alapítvány Magyarország egyik legújabb és legaktívabb, többszörösen díjazott XXI. századi környezetvédelmi szervezete. A tevékenységei, eseményei és publikációi kapcsán rendszeres szerepelő a magyarországi médiában. Kiemelten szoros az együttműködése a mindenkori magyar állammal, egyfajta tolmácsfunkciót ellátva az emberek és az állami szervezetek közt. Az alapítvány üzemelteti a Hulladekvadasz.hu és a Szemétszedés.hu honlapot. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Telekom DELFIN díj 2018 győztese, a JÖN Alapítvány

Telekom DELFIN díj 2018 -as győztese fenntartható tudatformálás kategóriában a Hulladékvadász projektjével a JÖN Alapítványunk.

A Magyar Telekom által minden évben megrendezésre kerülő DELFIN DÍJ 2018-as kiírásában a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványunk nyert. Ezzel egy újabb komoly elismerést begyűjtve az éppen csak egy éves működésünk során. A díjat Szebenyi Péter, környezetmérnök, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke és Kertész Balázs, környezetmérnök, a JÖN Alapítvány alapító tagja vette át.

A DELFIN Díj 2018 tartalma

  • 2-3 perces, a pályázatban szereplő projekt bemutatására szolgáló kisfilm elkészítése és online promóciója,
  • kiállítói lehetőség a 11. Fenntarthatósági Nap című fesztiválkonferencián 2018. szeptember 29-én az Akvárium Klubban,
  • valamint a “Magyar Telekom DELFIN DÍJ nyertes 2018” cím használata.

A Telekom DELFIN díj elnyerésével ismét bebizonyosodott, hogy amit csinálunk az jó és a közösségek érdekeit szolgálja. Továbbá nem utolsó sorban a komoly környezetvédelmi tevékenységet folytatnunk a magunk lehetőségeihez mérten, amit mind önkéntes jelleggel, saját költségen, állandó támogatások nélkül folytatunk.

Ha támogatnád a munkánk, a “Támogatás” menüpontban tekintheted meg ennek részleteit. Köszönjük. Az eseményről bővebben a hulladekvadasz.hu -n lehet olvasni.