JÖN közösségi találkozó a Fenntarthatósági napon

A JÖN közösségi találkozó alkalmával szeretnénk minden követőnket, önkéntesünket meginvitálni Budapest szívbe, az Erzsébet térre szeptember 29-ére, hogy megismerjük egymást.

Az alapítványunk nem csak egy száraz szervezet, hanem tele van tenni akaró, lelkes magyar emberrel, akik egymást megismerve erős közösséget tudnak alkotni. Ezen a napon Magyar Telekom Fenntarthatósági Napja 11. alkalma is lesz, amire a szervezetünk meghívást kapott, hiszen idén júniusban elnyerte a Telekom Delfin díját Fenntarthatósági tudatformálás kategóriájában.

Egy szervezet, aminek lételeme a környezetvédelem. Gyere el és találkozz velünk az eseményen.

Egy 3*3 -as sátorban várunk mindenkit, ahol egyedi programokkal várunk minden kedves érdeklődőt. Ide kattintva lehet csatlakozni a facebookos eseményünkhöz is.

A JÖN Alapítvány programja a Fenntarthatósági Napja 11. alkalmán:

JÖN közösségi találkozó a Fenntarthatósági napon
Az esemény hivatalos plakátja egy kicsit JÖNösítve 🙂

Mindenkit várunk szeretettel a JÖN közösségi találkozó első eseményére. Hamarosan jelentkezünk a további részletekkel.