Blog Image

Miből működik egy magyar környezetvédő szervezet?

Kíváncsi vagy miből működik egy magyar környezetvédő szervezet? A cikkünkből megtudhatod, hogy kik és hogyan támogatják a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány munkáját.

Magyar környezetvédő szervezet perselye, vajon mennyi zsozsót rejt? :)
Magyar környezetvédő szervezet perselye, vajon mennyi zsozsót rejt? 🙂

A környezetvédelem egy olyan nemes cselekedet, amit sokan elismernek. Büszkék vagyunk arra, hogy a JÖN Alapítványt egyre többen támogatják. Igaz ezek az összegek éppen csak arra jók, hogy az alapítvány alapfenntartását megoldja.

A JÖN Alapítvány büszke arra, hogy több a társadalmunkat érintő problémával foglalkozott már és foglalkozni fog.

Többek közt az őszi kampányunk alkalmával az avarégetés problémájával foglalkoztunk. A Ne égess, komposztálj! kampányunk bemutatója ide kattintva elérhető. Facebookon a hivatalos komposztálásos csoportunk, a komPOSZTolok! Kiváló eredményeket értünk el a csoportunkban, ahol már több mint 1100 aktív tag van.

A téli időszakban indított kampányunk a Füst-Öl, avagy a hulladék égetése ROSSZ!. A kampány leírása ide kattintva elérhető.

Te is lennél csapattag? Nincs más dolgod, jelentkezz csapattagnak. Ide kattintva eléred a jelentkezési űrlapunkat.

JÖN önkéntes, az igazi szuperhős

Ha te is támogatná egy magyar környezetvédő szervezet munkáját akkor az alábbi módokon teheted meg

Banki átutalással és paypalen keresztül támogathatod a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványunkat, az átutalásba feltüntetve az adományozó nevét, adomány megnevezést és hogy támogatásoddal melyik rovatunknak a fejlesztésére szánod.

• JÖN Alapítvány (Budapest)
  • Számlaszám: 16200151-18537255  – Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.
  • IBAN: HU59 16200151-18537255-00000000

Paypal (kattints a Donate gombra)

Tárgyi eszközzel is támogathatód a munkánkat:
  • steril szemetes zsákokkal
  • steril gumikesztyűkkel
  • oktatás és konferenciák részére oktatói teremmel
  • „roadshow” jellegű társadalmi értékformáló programokhoz környezetvédelemhez kapcsolódó játékokkal
  • hazai programokon való részvételhez kedvezményes utazási és ellátási lehetőséggel
  • nem könnyen romlandó étellel és ásványvízzel a rendezvényeinkhez

További lehetőség, amivel segíthetsz

• önkéntes munka: nagy szükségünk van rendszer adminisztrátor és IT támogatásra, bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.
  • részt veszel az általunk támogatott és a tisztogatok.hu által szervezett szemétszedés akciókon, kirándulásokon
  • a legapróbb önkéntesként a környezetedben észlelt illegális hulladékszigeteket fényképpel/videóval és pontos helyszín meghatározással bejelented hozzánk az [email protected] -ra vagy az applikációnkon keresztül.
  • odafigyelsz a környezetedre

További információért az alábbi telefonszámon lehet érdeklődni:  +36/70 77 33 056, illetve a kapcsolati űrlapunk kitöltésével email formájában az alábbi linken ide kattintva tehetik fel kérdéseiket.

Ha kíváncsi vagy eddig kik milyen formában támogatták tevékenységeink fennmaradását ide kattintva megtekintheted.

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!