Támogasd környezetünk megmentését, a Magyarország legaktívabb környezetvédő szervezetét, a JÖN Alapítványt.

A JÖN Alapítvány Magyarország egyik legújabb és legaktívabb, többszörösen díjazott XXI. századi környezetvédelmi szervezete. A tevékenységei, eseményei és publikációi kapcsán rendszeres szerepelő a magyarországi médiában. Kiemelten szoros az együttműködése a mindenkori magyar állammal, egyfajta tolmácsfunkciót ellátva az emberek és az állami szervezetek közt. Az alapítvány üzemelteti a Hulladekvadasz.hu és a Szemétszedés.hu honlapot. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

JÖN önkéntes, az igazi szuperhős

JÖN önkéntes, az igazi szuperhős néven új aktivista programot hirdet a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány, hiszen a környezetvédelem a jövőnk záloga.
Ha Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő csapatához szeretnél tartozni, akkor mindenképpen olvasd el az alábbi felhívásunkat.

Mi nem beszélni szeretnék a problémáról, hanem azt megoldani, felszámolni. Erre egy kiváló példa a Hulladékvadász mozgalmunk!

De kik is azok a hulladékvadászok?
A hulladekvadasz.hu mottója “Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes!” – Alapvetése az, hogy mindenkinek van legalább 5 perce a környezetére mindössze egy bejelentéssel. Ehhez ma már rengeteg lehetőség adott az oldal online felületén és a külön erre a célra kifejlesztett applikáció. 2016 januárjának elején indult útjára a hulladékvadász, ami már mára már mozgalmi jelleget vett fel. Hiszen nap mint nap 2-3 bejelentés is érkezik az oldalra. Köszönhetően a magyarországi hulladékvadászoknak.

JÖN önkéntes, az igazi szuperhős
JÖN önkéntes, az igazi szuperhős

JÖN önkéntes, szuperhős jelentkezés

Ha az önkéntesség érdekel és szívesen lennél A JÖN önkéntes csapat tagja, akkor az általunk jelenleg végzett és a jövőben végezni kivánt tevékenységekben vehetsz részt az alapítvány működtetéséhez.

A JÖN Alapítvány által szervezett programok

Ültess fát akcióterv
A faültetések népszerűsítése magán én közterületeket. Ehhez keresünk aktivistákat, szervezeteket. A facebook oldalunkat követve tudsz értesülni az eseményeinkről, ide kattintva eléred az oldalt.

Országos Hulladékvadászat
A JÖN Alapítvány által üzemeltetett hulladekvadasz.hu júliusban Országos Hulladékvadászatot hirdetett. Az esemény országos, bárki részt vehet az eseményen, aki letölti a Hulladékvadász androidos applikációt. A legjobb hulladékvadászok értékes nyereményeket nyerhetnek.

Hulladékvadászat iskolák részére
Várjuk az iskolák jelentkezését, akik helyben az oktatási intézményük településén szerveznének szemétszedést. Kapcsolati űrlapunk kitöltésével lehet jelentkezni. Ide kattintva elérhető.

Ha segíteni szeretnéd a munkánkat, vagy csapattagnak jelentkeznél az alábbi témákban tudnál segíteni:

Ügykezelő/adminisztrátor
A beérkező bejelentések ellenőrzésében, adminisztrálásában és továbbításában van szükségünk segítségre.

Web és általános programozó
Az oldal fejlesztéséhez PHP-hez ertő programozókat keresünk. Továbbá androidos applikációkban jártas szakembereket.

Blogger / rovatvezető
Szakmai háttéranyag írása a hulladekvadasz.hu részére.

Rendezvényszervező
Rendezvényszervező önkénteseket keresünk rendezvényeink lebonyolítására.

Szemetszedes.hu
Adminisztrátorokat keresünk a szemétszedést népszerűsítő honlapunk üzemeltetésére.

Közösségi média
Közösségi média kampányfelelőst keresünk. Akár kommentjeiddel, megosztásaiddal is segítheted munkánk.

Az űrlap kitöltésével csatlakozhatsz az alapítványunk napról napra növő közösségéhez. A szövegdobozba írd le miben tudnál segíteni az oldalunk fejlesztésében, üzemeltetésében.

Támogatás a JÖN Alapítvány részére – Miért fontos számunkra, hogy támogatásokban részesüljünk?

Hulladekvadasz.hu fejlesztése, üzemeltetése, szemétszedések szervezése
A hulladékvadász.hu -t 2016 elején Szebenyi Péter környezetmérnök egymaga indította önkéntes alapon, önszorgalomból. Az oldal által képviselt problémával sokan egyetértenek, ami miatt rövid időn belül egy önkéntes alapú szerkesztőséget sikerült az oldal alá toborozni. Az oldal folyamatosan fejlődik, de ehhez mindenfajta erőforrásra szükségünk van.

Hulladékvadász applikáció fejlesztése, üzemeltetése
A július közepén megjelent már minden androidos telefonon működő applikáció folyamatos fejlesztésére volna anyagi, vagy szellemi támogatásra szükségünk. Sajnos Apple Iphone termékeken, azaz IOS alapú készülékeken még nem rendelkezünk applikációval. Ennek oka, hogy annak kifejlesztése komoly anyagi befektetéssel jár. Ehhez keresünk támogatókat, támogatót, vagy esetleg fejlesztőt, aki önkéntes alapon lefejleszti az applikációnkat.

Társadalmi szükségét érezzük az applikáció továbbfejlesztésének, hiszen július – augusztus közt több mint 300-an töltötték le és jelentettek be illegális hulladéklerakást az ország több pontjáról.

Ehhez biztosít lehetőséget egy nonprofit alapítvány, ami támogatásokat tud fogadni. Számunkra a környezettisztaságának és annak megóvása mellett a hitelesség a legfontosabb.

Minden támogatást előre is köszönünk. Önkéntesek jelentkezését várjuk szeretettel. Tegyünk együtt a környezetért:

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!