Share:
Blog Image

BonumTV Délelőtt című műsorában a JÖN Alapítvány

A BonumTV Délelőtt című műsorában szerepelt Szebenyi Péter, környezetmérnök, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke.

A beszélgetős délelőtti műsor apropója az alapítványunk „Ne égess, komPOSZTálj!” kampánya volt. Továbbá olyan témákról esett még szó, hogy mi legyen a lehullott falevelek sorsa? Hogyan komposztáljuk őket?

Köszönjük a BonumTv szívélyes meghívását. Reméljük sokaknak segítünk a komPOSZTálás elsajátításában, illetve hozzájárulunk ahhoz, hogy minél kevesebben választják az avarégetés intézményét.

Ajánlott cikkek, facebook csoportok.

Ne égess, komPOSZTálj! – kampányunkról szóló cikk ide kattintva elérhető.

Továbbá facebook közösségi hálón található népszerű komPOSZTolok csoportunk – amiről az adásban is szó esett – ide kattintva elérhető.


BonumTv a wikipedia szerint

A Bonum TV az első magyar nyelvű katolikus televízióadó. A társaság nem a magyar római katolikus egyház tulajdonában van, hanem Jakab Péter magánkezdeményezésre jött létre. 2010. augusztus 15-e óta napi 24 órájában sugároz adást. Hetente több alkalommal (szerdán és vasárnap) élőben közvetíti a vatikáni, pápai eseményeket, magyar nyelvű szinkronnal. A televízió többnyire a szerzetesrendekkel áll partneri kapcsolatban.

Pártoktól és gazdasági köröktől függetlennek mondja magát, ezért a csatorna a nézői adományokból finanszírozza működési költségeit. Az adó 2012. augusztus 15-én logót váltott. A katolikus televíziónak 2012. őszétől papi programigazgatója van Tamási József atya személyében.

Forrás: wikipedia.

svg Scroll To Top