Share:
Blog Image

JÖN Alapítvány Teszedd akciója a Népszigeten

A JÖN Alapítvány Teszedd akciójára minden kedves XIII. kerületi lakost várunk szeretettel szeptember 16-án délelőtt 9:30-ra a Népszigetre.

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (röviden JÖN Alapítvány) egy közel 5 hónapja bejegyzett XIII. kerületi civil szervezet. Célja a környezetvédelem és a környezettudatosság népszerűsítése.

De kik is alkotják ezt a szervezetet?
Az országosan ismert hulladekvadasz.hu csapata alkotja a nonprofit alapítványt.  Az oldal a környezetvédelem legújabb zászlóshajója a mai magyarországi vizeken. A tevékenységi körét túlnyomórész internet segítségével napi rendszerességgel végzi. A hulladekvadasz.hu -ra több illegális hulladék bejelentés érkezett már a XIII. kerületből, amit az Önkormányzat rendre az országos átlaghoz képest rövid átfutási idő alatt megoldott. Erről bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.

TeSzedd – Önkéntesen a tiszta Magyarországért 2017 eseménye egyben az első nyilvános megmérettetése a JÖN Alapítványnak.

A Teszedd.hu adatai alapján a népszigeti szemétszedési eseményünkre túljelentkezés van. Köszönjük, hogy ennyien részt szeretnétek venni a XIII. kerületi eseményünkön. Az alábbiak szerint még lehet csatlakozni az eseményhez:

Hogyan tudsz részt venni a szeptember 16-i eseményen?

  • A szelektalok.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni az eseményhez. (Sajnos már itt nem, betelt a regisztrációs keret.)
  • A facebook eseményünkhöz való csatlakozással, kattints ide.
  • Szeptember 16-án 9:30-kor megjelensz a Népsziget út 1. szám alatt.

Tisztítsuk meg együtt a kerületünk méltatlanul elfeledett szigetét, a Népszigetet.

Az esemény megközelíthetősége

  • Hármas Metro (M3) Gyöngyösi utcai megállóhelyéről gyalog a Népsziget déli csücskén át.
  • Újpestről Zsilip utcán keresztül, kizárólag autósoknak.

A szemétszedés tervezett szemétszedési útvonal.

Ha szeretnél csatlakozni az alapítványunkhoz és annak széleskörű tevékenységéhez, akkor ide kattintva tájékozódhatsz ennek lehetőségeiről.

JÖN önkéntes, az igazi szuperhős
JÖN önkéntes, az igazi szuperhős

A JÖN Alapítvány Teszedd eseménye a szervezetünk első, de nem az utolsó megmozdulása a XIII. kerületben. Rendszeres eseményekkel készülünk kezdve a faültetés népszerűsítésétől egészen a hulladékvadászatokig.

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!

svg Scroll To Top