Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (röviden JÖN Alapítvány) egy 2017 májusában bejegyzett környezetvédelmi alapítvány. Teljesen független és önkéntes szerveződés.

Az országosan ismert hulladekvadasz.hu szerkesztősége és csapata által bejegyzett nonprofit alapítvány.  Az oldal környezetvédelem legújabb zászlóshajója a mai magyarországi vizeken. Tevékenységi körei túlnyomórész internet segítségével napi rendszerességgel végzi. Állandó szereplője a magyarországi médiának és aktív részvevője minden a környezetért tenni akaró önkéntes megmozdulásoknak.

Tevékenységeinket különböző díjakkal, jelölésekkel már díjazták. Köztük, amire eddig a legbüszkébbek vagyunk, az OzoneTv Zöld-díja.

Többek közt a JÖN Alapítvány üzemelteti a hulladekvadasz.hu és a szemetszedes.hu.

Hulladékvadász.hu – Hulladék témájú hírportál

Egy olyan közösségi, bejelentő oldal, amely összefogja a környezettudatos embereket az illegális hulladéklerakás megakadályozására, felszámolására. Továbbá segítve ezzel az aktuális önkormányzatok munkáját.

Szemetszedes.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot!

Szemétszedést népszerűsítő honlap, ahol regisztrálás után mindenki létrehozhatja saját szemétszedési akcióját, ahol toborozhat embereket és ingyen hirdetheti akcióját.

Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány jelmondata: Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!”

Az alapítvány csapatával az alábbi űrlap kitöltésével lehet felvenni a kapcsolatot.