Share:

World Cleanup Day a AIESEC nemzetközi szervezettel

A World Cleanup Day alkalmával az alapítványunk közös szemétszedési akciót szervez az AIESEC nemzetközi szervezettel a Gellért hegyre.

„Tisztítsuk meg a várost!” – felszólítással invitáljuk az önkénteseket a szeptember közepén megrendezésre kerülő közös eseményünkre. Az esemény a tavalyi nagy sikerű Gellért-hegyi szemétszedés mintájára kerül megrendezésre, ahol akkor több mint 110 önkéntes környezettisztító közreműködésével 100-nál is több szemeteszsákkal lett kevesebb hulladék Budapest központi helyszínén.

A nemzetközi mozgalom, a World Cleanup Day 2018 eseményéhez eddig több mint 150 országból több millió ember csatlakozott ahhoz, hogy megtisztítsuk szeptember 15-én a Földet. A világunkat megmozgató esemény szervezői az emberi történelem legnagyobb polgári akciójának nevezik.

A szemétszedési akció facebookos eseményéhez ide kattintva lehet csatlakozni.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az AIESEC nemzetközi szervezet magyarországi csoportjának felkérésére közös szemétszedési akciót rendezhetünk eme jeles napon.

Fontos információk az eseménnyel kapcsolatban

  • Helyszín: Budapest, Gellért-hegy.
  • Gyülekező: Szent Gellért téri díszkútnál.
  • Az esemény időpontja: 16:00 -tól 19:00-ig.
  • Zsákokat és kesztyűket a JÖN Alapítvány biztosítja.
  • A rendezvény politikamentes.

Az önkéntesek által összegyűjtött hulladékot a Főkert Nonprofit Zrt. szállítja el, akik egyben ezzel a nemes gesztussal támogatják a rendezvény létrejöttét és a Bolygónk megmentését.

A World Cleanup Day 2018 egy kiváló alkalom arra, hogy a környezetért tenni akaró nemzetek megmutassák, hogy együttes erővel megtudják menteni a Földet.


Támogasd JÖN Alapítványunkat, hogy minél több szemétszedési akciót szervezhessen, amit ide kattintva tehetsz meg.

svg Scroll To Top