fbpx

JÖN eseménybeszámolók – Május

JÖN eseménybeszámolók! Az alapítványunk eseményekben gazdag időszakon van túl. Címszavakban: Csomagolásmentes május, gödöllői fesztivál és plogging a Margitszigeten.

A JÖN Alapítvány eddigi legaktívabb időszakot produkálta, köszönhetően alapítványunk csapatának és a résztvevő önkéntesek nagy számának.

Eseményeink

  • Csomagolásmentes május – flashmobok,
  • Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál,
  • Plogging – szemétszedő kocogás a Margitszigeten, a Főkert Nonprofit Zrt.-vel közösen szervezve.

Csomagolásmentes május – flashmobok

Májusban csomagolásmentes májust hirdettünk, aminek csúcspontja a május 12-én megrendezésre került Vásárolj Hulladék Nélkül flashmobok voltak.

Lehel piaci helyszínen, Tóth Andi igazgatja a résztvevőket. / Fotó: hulladekvadasz.hu
Lehel piaci helyszínen, Tóth Andi igazgatja a résztvevőket. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Két helyszínen, Budapesten és Debrecenben egy időpontban kerültek megrendezésre a villámcsődületek. Mindkét helyszínen nagy számban, több mint 130 fő jelent meg és az általunk ajándékba adott szövetszatyrokkal vásároltak be csomagolás-mentesen.

A debreceni flashmob résztvevői. / Fotó: Andráska Nikolett
A debreceni flashmob résztvevői. / Fotó: Andráska Nikolett

Az egész hónapos eseményről ide kattintva lehet tájékozódni, a flashmobok beszámolója itt elérhető.

Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál

A három napos rendezvényén az alapítványunk és a hulladekvadasz.hu csapata egyedi programokkal, központi helyen elhelyezkedő sátorral várta az eseményre kilátogatókat.

Jó hangulatban telt a három nap. / Fotó: hulladekvadasz.hu
Jó hangulatban telt a három nap. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Programjaink nagy sikert arattak, erről tanúskodnak a rendezvényen készült képeink.

A családosok, de leginkább a gyerekek imádták az egyedi programjainkat. / Fotó: hulladekvadasz.hu
A családosok, de leginkább a gyerekek imádták az egyedi programjainkat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az esemény beszámolóját a hulladekvadasz.hu – hulladék témájú hírportálunkon lehet megtekinteni, ide kattintva.

Plogging – szemétszedő kocogás a Margitszigeten

A margitszigeti plogging egyedülálló módon Magyarországon első alkalommal került megrendezésre az alapítvány szervezésében, ami sikerrel zárult. Az esemény a Főkert Nonprofit Zrt. Tedd meg Magadért -környezettudatos családi- és sportnapján került megrendezésre.

A svéd fitnesz őrületnek is nevezett szemétszedő kocogás 2018-ban indult világhódító útjára. Az alapítvány kötelességének érzi a plogging magyarországi népszerűsítését, amit rendszeres események szervezésével igyekszik eljuttatni minél több személyhez.

PLOGGING – Szemétszedő kocogás a Margitszigeten

Az alapítványunk Magyarországon elsőként szervezett Plogging szemétszedő kocogást a Margitszigetre, a FŐKERT Nonprofit Zrt. -vel közösen. Ajánljuk figyelmetekbe az erről szóló videóösszeállításunkat.#jönalapítvány #plogging #hulladékvadász #szemétszedésCsatlakozz te is Plogging Hungary csoportunkhoz!Az esemény összefoglalója a Hulladekvadasz.hu -n olvashatóhttps://hulladekvadasz.hu/2018/06/03/margitszigeti-plogging-sikerrel-zarult/Az eseményen népes csipetcsapattal az OPÁL Tehetséggondozó Alapítvány is részt vett.

Közzétette: JÖN Alapítvány – 2018. június 17., vasárnap

A megrendezett esemény a Főkert segítsége nélkül nem jöhetett volna létre. Köszönjük a szervezésben való részvételüket. Az eseményről bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.

A JÖN eseménybeszámolók rendszeresek lesznek, hiszen nem állunk meg. Célunk a környezetünk megtisztítása, a bolygónk megóvása, a lakosság környezetvédelmi szemléletformálása.

Szólj hozzá!