Csomagolásmentes május!

Csomagolásmentes május! – néven egész hónapos eseményt hirdet a JÖN Alapítványunk és a Háztartásom Hulladék Nélkül háziasszonya, Tóth Andi.

Ez az a fajta esemény, ami nincs helyhez kötve, csak hozzád. Az eseményhez ide kattintva tudsz csatlakozni. Az egész hónapos esemény célja, hogy minél többen vásároljanak tudatosabban, minél kevesebb hulladéktermeléssel, kerülve a túlzott fogyasztást és az agyoncsomagolt termékek megvásárlását.

A figyelemfelkeltő eseményhez bárki csatlakozhat, csak egy feltétele van:

• A vásárlásod után készíts egy képet vásárlásod hulladék nélküli tevékenységéről, bemutatva ezzel, hogy bárki képes hulladék nélkül vásárolni.
  • Ösztönzésként! Posztolj egy fotót, amin hulladék nélkül vásároltál #hulladéknélkül taggel instagramon vagy facebookon. A posztolók között kisorsolunk többféle hasznos ajándékot. Például a bevásárlást segítő, 100%-os szövetszatyrokat.

Továbbá gyere el te is a Vásárolj hulladék nélkül! – Flashmobunkra, a budapesti Lehel piacra. A flashmobra ide kattintva lehet közvetlenül csatlakozni.

Ha támogatnád az alapítványunk tevékenységeit, eseményeit, ide kattintva megteheted. Továbbá, ha cégeddel a rendezvény mellé állnál írj nekünk.

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!

A csomagolásmentes május, egész hónapos esemény médiapartnere a Hulladekvadasz.hu.