Gyere velünk fesztiválozni Gödöllőre!

Gyere velünk a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra önkéntese! Légy részese Magyarország legnagyobb környezetvédelmi fesztiváljának.

2017-hez hasonlóan idén is külön sátorral, egyedi programokkal jelentkezik a Hulladékvadász csapata és a JÖN Alapítvány. Ha te is csatlakoznál az eseményhez JÖN Alapítvány önkénteseként, akkor kattints ide és írj nekünk a megadott űrlap kitöltésével.

Önkéntesként az alábbi programoknál tudsz részt venni

• JÖN Alapítvány / Hulladékvadász sátorban zajló programok koordinálásában.
  • Szemléletformálás.
  • Különböző játékok vezénylése.
  • A rendezvényen való részvételünk koordinálása.
2017-es programjaink a gyerekeket is ámulatba ejtette. /  Fotó: hulladekvadasz.hu
2017-es programjaink a gyerekeket is ámulatba ejtette. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Minden önkéntesünk kap egy öko-tex alapanyagú hulladékvadász pólót.

Az eseményre kilátogatókat az alábbi programokkal várjuk

• Hulladékvadászatra fel!
    A rendezvényen külön erre a célja gyereknek szóló hulladékvadászattal is jelentkezünk. A területen több helyen szemétkupac installációk lesznek kihelyezve, amit az eseményre érkező kicsik és nagyok hulladékvadász applikáció segítségévével tudnak levadászni.
  • Háztartásom hulladék nélkül
    Tóth Andi a Háztartásom hulladék nélkül blog közismert háziasszonya a központi sátrunk egyik szegletében lesz megtalálható mindhárom nap, ahol minden kedves érdeklődőnek segítséget nyújt a háztartásának hulladék nélküli vezetéséhez.
  • Gyereksarok
    A fiataloknak szülő egyedi programokkal, játékokkal és installációkkal készülünk.
  • Kreatív sarok
    A Kreatív Hobbik Csoport által szervezett kreativitást és az újrahasznosítást ötvöző program.
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt készülünk programokkal a JÖN Alapítványunk sátránál. /  Fotó: hulladekvadasz.hu
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt készülünk programokkal a JÖN Alapítványunk sátránál. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Miért is gyere velünk fesztiválozni? A környezetvédelmi fesztivál által garantált a jó hangulat, a sok jó ember.