Támogasd környezetünk megmentését, a Magyarország legaktívabb környezetvédő szervezetét, a JÖN Alapítványt.

A JÖN Alapítvány Magyarország egyik legújabb és legaktívabb, többszörösen díjazott XXI. századi környezetvédelmi szervezete. A tevékenységei, eseményei és publikációi kapcsán rendszeres szerepelő a magyarországi médiában. Kiemelten szoros az együttműködése a mindenkori magyar állammal, egyfajta tolmácsfunkciót ellátva az emberek és az állami szervezetek közt. Az alapítvány üzemelteti a Hulladekvadasz.hu és a Szemétszedés.hu honlapot. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

RTL Klub Reggeli műsorában a JÖN Alapítvány!

Az RTL Klub Reggeli műsorában szerepelt a JÖN Alapítványtól, Szebenyi Péter, környezetmérnök. A téma az illegális hulladék és az ellene vívott harc volt.

A műsor családias, baráti jellegét szakította ketté az illegális hulladéklerakások komoly és szomorú témája. Erről beszélgettek közel negyed órán át a Reggeli műsor műsorvezetői, Peller Mariann, Peller Anna és Lukács Miki, illetve Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke. Többek közt szó volt arról, hogy az RTL Klub stúdiójától mindössze pár méterre lévő parkolót telehordják ismeretlenek szeméttel.

Erről korábban az alapítványunk által üzemeltetett hulladekvadasz.hu -ra is érkezett bejelentés, amiből még számunkra se derült ki a helyszín igen komoly hulladékproblémája. Továbbá szó esett az oldal, illetve az alapítvány működéséről és arról, hogy mindezt önkéntes módon, saját költségen végezzük, hiszen hiszünk a környezetvédelem jó ügyében, abban, hogy a környezetvédelem a jövőnk záloga.

Ha támogatnád a munkánk, az alapítványunk, a hulladekvadasz.hu  fennmaradását, akkor kérjük kattints ide.

Köszönjük a meghívást az RTL Klub Reggeli műsorának a szerkesztőinek és azt, hogy teret engednek a műsorukban az ilyen jellegű tevékenységek bemutatásának.

De ha még kérdésed volna a Hulladékvadásszal, a hulladékvadászattal kapcsolatban, akkor tekintsd meg a Hulladékvadász youtube csatorna legutóbbi Kérdezz-felelek videóját!

https://youtu.be/S4BcRPEE6A8