Támogatás JÖN Alapítvány részére

Támogatás JÖN Alapítvány részére. Az alapítvány támogatásával a Hulladekvadasz.hu -t és a Tisztogatok.hu üzemeltetési és fejlesztési lehetőségeit támogatod.

Az alapítványt a hulladékvadászok szerkesztősége hívta életre 2017 májusában, aminek a fő célja a környezetvédelem népszerűsítése és a meglévő weboldalak tevékenységi köreinek hosszútávú üzemeltetése.

Hogyan segítheted a JÖN Alapítványt ezáltal a hulladékvadászokat?

Banki átutalással támogathatod a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványunkat, az átutalásba feltüntetve az adományozó nevét, adomány megnevezést és hogy támogatásoddal melyik rovatunknak a fejlesztésére szánod.

• JÖN Alapítvány (Budapest)
  • Számlaszám: 16200151-18537255  – Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.
  • IBAN: HU59 16200151-18537255-00000000

Tárgyi eszközzel is támogathatód a munkánkat:

• steril szemetes zsákokkal
  • steril gumikesztyűkkel
  • oktatás és konferenciák részére oktatói teremmel
  • „roadshow” jellegű társadalmi értékformáló programokhoz környezetvédelemhez kapcsolódó játékokkal
  • hazai programokon való részvételhez kedvezményes utazási és ellátási lehetőséggel
  • nem könnyen romlandó étellel és ásványvízzel a rendezvényeinkhez

További lehetőség, amivel segíthetsz

• önkéntes munka: nagy szükségünk van rendszer adminisztrátor és IT támogatásra, bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.
  • részt veszel az általunk támogatott és a tisztogatok.hu által szervezett szemétszedés akciókon, kirándulásokon
  • a legapróbb önkéntesként a környezetedben észlelt illegális hulladékszigeteket fényképpel/videóval és pontos helyszín meghatározással bejelented hozzánk az info@hulladekvadasz.hu -ra vagy az applikációnkon keresztül.
  • odafigyelsz a környezetedre

További információért az alábbi telefonszámon lehet érdeklődni:  +36/70 77 33 056, illetve a kapcsolati űrlapunk kitöltésével email formájában az alábbi linken ide kattintva tehetik fel kérdéseiket.

Támogatás JÖN Alapítvány részére

Miért fontos számunkra, hogy támogatásokban részesüljünk?

A hulladékvadász.hu -t 2016 elején Szebenyi Péter környezetmérnök egymaga indította önkéntes alapon, önszorgalomból. Az oldal által képviselt problémával sokan egyetértenek, ami miatt rövid időn belül egy önkéntes alapú szerkesztőséget sikerült az oldal alá toborozni. Az oldal folyamatosan fejlődik, de ehhez mindenfajta erőforrásra szükségünk van.

Ehhez biztosít lehetőséget egy nonprofit alapítvány, ami támogatásokat tud fogadni. Számunkra a környezettisztaságának és annak megóvása mellett a hitelesség a legfontosabb.

Minden támogatást előre is köszönünk. Önkéntesek jelentkezését várjuk szeretettel. Tegyünk együtt a környezetért:

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország.