Eco Smart Cities szakmai előadásán a JÖN szakértői | Zalaegerszeg

Eco Smart Cities ökológiailag okos és fenntartható városok című Projekt keretein belül tartottak előadást a JÖN szakértői, Zalaegerszegen.

A december 11-én megrendezett, Interreg Magyarország-Horvátország határon átnyúló program keretében megvalósuló eseményen a Fenntartható hulladékgazdálkodás volt a téma. Az eseményről bővebben a hulladekvadasz.hu-n megjelent beszámolóban lehet tájékozódni.

A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítványtól megjelent szakértők:

• Tóth Andi, a Háztartásom hulladék nélkül blog és a Dobd ki a szemetest! című könyv írónője,
  • Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke, a hulladékvadász.hu alapítója
  • Kertész Balázs, okleveles környezetmérnök mutatta be a jövő környezetvédelmét, a JÖN terveit az előadáson megjelent hazai és külföldi hallgatóknak.

Az előadásról beszámolt a Zalaegerszegi Televízió is, akinek szakértőink is interjút adtak. Az adás visszanézhető a közösségi videómegosztóról.

A JÖN Alapítvány szakértői egyebek mellett a környezetbarát megoldásokról és a hulladék nélküli háztartásokról beszéltek. Az előadáson továbbá bemutatásra került a hulladékvadász.hu, illetve egy készülő nagyszabású projekt, amit az illegális hulladéklerakások országos megoldására dolgoztak ki a környezetmegmentő szervezet szakértői.

Hatalmas megtiszteltetés volt a JÖN Alapítvány számára az Eco Smart Cities Fenntartható Hulladékgazdálkodás előadásán előadni, bemutatni a munkánkat és vázolni a jövőbeli terveinket.

Köszönjük Zalaegerszeg Önkormányzatának és az esemény főszervezőjének, a Plan for You Reklámügynökségnek a meghívást.