Felhívás társadalmi szervezetek részére

A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány felhívást intéz társadalmi – civil és politikai – szervezetekhez, miszerint:

TAKARÍTSUK KI EGYÜTT MAGYARORSZÁGOT AZ ILLEGÁLIS SZEMÉTTŐL!

A JÖN Alapítvány több éve foglalkozik a környezetünk tisztaságának a megóvásával, az illegális hulladéklerakások és a szemetelést mindenkit érintő problémájával.

A közel 5 éve létrejött és országos Hulladékvadász mozgalom által több ezer bejelentést kaptunk, dolgoztunk fel, illetve a bejelentések illetékesekhez való eljuttatásában működtünk közre és azok eltakarításában vagy szervezetünk adott szennyezett területekre szemétszedési akciókat.

2020. január 10-én megújult és közösségi hulladékbejelentési és azok felszámolását segítő megoldásokat kínáló rendszer jött létre, ami helyet ad a lakosság, több különböző szervezetek és cégek részére is.

Ez a: Hulladékvadász by Zeewa

Az év eleje óta eltelt időben a megújult rendszer bizonyította létjogosultságát. Emiatt is jött el az idő arra, hogy összefogásra buzdítsuk a társadalmi civil és politikai szerveződéseket a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünk használatára.

Várjuk helyi aktivitással vagy országos hálózattal rendelkező szervezetek jelentkezését, hogy közös erővel, érdekeket félre téve, egymást segítve segítsenek missziónkban, amely elérése közös érdekünk!

A Hulladékvadász rendszere mellett ajánljuk figyelmébe minden hazai szervezet számára a JÖN Alapítvány különálló környezetvédelmi programjait, képzéseit is, amelyek segítségével olyan szemléletformáló előadásokat és gyakoralias tudást tudunk átadni amellyel az illegális hulladékproblémán túl a mindennapokban is alkalmazható környezetvédelmi ismeretekre lehet szert tenni.

Bízunk együttműködésünk sikerében:
A Jövő Öko Nemzedéke Alapítvány

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!

A Hulladékvadász by Zeewa rendszere társadalmi szervezeti programja politikamentes, öncélú reklámra nem használható!