Banki átutalással ide kattintva.

JÖNnél? – Szeptemberi programjaink

JÖNnél tenni a környezetünkért vagy csak jó példát mutatni a többi embertársainknak? Események egész sorával várjunk Titeket szeptemberben is.

A környezetvédelmi szervezetünk a nyári július, augusztus hónapjában nem szervezett önkéntesi eseményeket. Viszont komoly háttérszervezést, szervezetfejlesztést és átalakítást hajtott végbe, aminek köszönhetően a JÖN egyre ütőkepésebb lesz!

Többek között a nyári szervezés egyik eredménye az őszi környezetvédelmi szezon minden hétre jutó eseményeinek a láncolata, ahova mindenkit várunk szeretettel.

Szeptember 7.: Tisztázzunk valamit! – Plogging az Erzsébet téren. A Magyar Telekom Nyrt., Adidas Runners és a JÖN Alapítvány közös szemétszedő kocogása. Részletek itt.

Szeptember 13.: A CityMatiné és a Jön Alapítvány a Nyárzáró Tánc című szemétszedési akciója a Városmajorban. Részletek itt.

Szeptember 14.: Telekom Fenntarthatósági Nap, ahova a JÖN külön sátorban, egyedi programokkal lesz megtalálható a tavalyihoz hasonlóan, amikor a kiállítói különdíjat is megkapta. Részletek itt.

Szeptember 21.: Mobilitási hétvége az autómentes napon és Cigicsikkszedő verseny. Részletek itt.

Szeptember 22.: Mobilitási hétvége az autómentes napon és Dunamentő Kaland. Részletek hamarosan.

csatlakozom-jon
Kattints a képre, ha csatlakoznál a JÖN közösségéhez!

Várunk mindenkit szeretettel, ha szívesen JÖNnél a környezetmegmentő programjainkra. Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!