Share:

Délutáni Roadshow műsorán a Hulladékvadász!

A 89.5 Music Fm Délutáni Roadshow műsorán szerepelt Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Hulladékvadász.hu alapítója.

A rádióműsor szerkesztői elkötelezett hívei a környezetvédelemnek és ennek kapcsán figyeltek fel az országosan ismert – sokak által csak – Hulladékvadász mozgalomnak emlegetett illegális hulladék bejelentő honlapunkra, a Hulladékvadász.hu -ra. Pár héttel ezelőtt az alapítványunk komposztálási szakértője, Kertész Balázs Okl. környezetmérnök szerepelt, a Ne égess, komposztálj kampányunk kapcsán a műsorban.

Fittikém a Délutáni Roadshow műsorvezetője felolvassa a beérkező SMS-eket, amikben igazán botrányos sztorikat írtak le a hallgatók. Fittikém a Délutáni Roadshow műsorvezetője felolvassa a beérkező SMS-eket, amikben igazán botrányos sztorikat írtak le a hallgatók.

A műsorba szervezetünk vezetőjét, Szebenyi Péter, környezetmérnököt invitálta meg Ferenc József, alias Fittikém, hogy bemutassa a környezetünket megmentő országos mozgalmunkat.

A műsor délután 15:45-kor kezdődött Őrmezőn, egy olyan helyszínen, ahol még korábban szemét borított mindent. A területről az illetékes önkormányzat a bejelentés(ek) hatására a területet kitakarította. Továbbá szó esett a honlapunkra érkező több ezer bejelentésről, annak nagyszámú megoldásairól, illetve arról, hogy tevékenységünk egyfajta tolmácsfunkciót is ellát a lakosság és az illetékes önkormányzat között. Mindezt önerőből, a saját szabadidőnk feláldozásával, munka és család mellett.

Ha szimpatikusnak érzel minket és emiatt támogatnád Magyarország legaktívabb környezetvédelmi szervezetét, akkor ide kattintva megteheted.

A műsor második felében egy olyan helyszínre látogattak ki, ahol folytonos a szemetelés, annak ellenére, hogy a helyszínre kamerát is telepített az illetékes önkormányzat.

Nagyszerű élmény volt egy olyan stábbal forgatni, akik igazán elkötelezettek a környezetvédelem érdekében. – mondta el Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke

"Hulladék lerakása HATÓSÁGILAG TILOS" tábla előtt gyűlik a szemét. Széttárt kezek csak a pózolásért. Tudjuk mit kell tenni: Hulladékvadász.hu! / Fotó: musicfm.hu „Hulladék lerakása HATÓSÁGILAG TILOS” tábla előtt gyűlik a szemét. Széttárt kezek csak a pózolásért. Tudjuk mit kell tenni: Hulladékvadász.hu! / Fotó: musicfm.hu

Az adás legvégén szó esett a JÖN Alapítvány több rangos elismeréséről, díjáról is és egy Szebenyi Pétert érintő szomorú esetről. Arról, hogy napokkal ezelőtt elszökött 7 éves, fehér puli kutyája Érdről, akit azóta sem találnak.

Az elveszett, Csöpike névre keresztelt kutyusról szóló videót a zenerádió több mint 700 ezres facebookos oldalán meg is osztott. Hatalmas köszönet érte. Nem hiába lett a 89.5 Music Fm az év kutyabarát munkahelye.

A videó alább átható. Kérjük, aki teheti ossza meg. Köszönjük.

https://youtu.be/DDFeByqxwW0

svg Scroll To Top