fbpx
Tennél, de nincs időd a környezetünk megóvására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát!Támogatom a munkátokat!

Bitcoin adományozás a környezetünk megóvásáért

Bitcoin adományozás lehetőségét biztosítja a szervezetünk mindazoknak, akik virtuális fizetőeszközökkel támogatnák a tiszta környezet megteremtését hazánkban és a világ bármely pontján.

A világon elsőként a JÖN Alapítvány alkalmazza a blokklánc-technológiát az illegális hulladéklerakások eltakarítására és a szemétszedési akciókon résztvevő önkéntesek jutalmazására. A szervezetünk elkötelezett híve a XXI. század vívmányainak, az IT és a környezetvédelem kapcsolatának maximális kihasználásának. Itt külön kiemelnénk Hulladékvadász applikációt, ami több különböző rangos telekommunikációs díjat zsebelt be az utóbbi években.

Hulladékvadász by Zeewa

A 2020. január 10-én megújult a Hulladékvadász mozgalmunk rendszere, Hulladékvadász by Zeewa néven, ami a maga nevében egy új, innovatív fejlesztés, amihez hasonlóval még sehol sem találkozhattunk.

hulladekvadasz-by-zeewa
Hulladékvadász by Zeewa lelke a blokklánc-technológia.

A rendszer lelke a blokklánc-technológiára épülő transzparens adományozási rendszer, ahol a lakosság, cégek, önkormányzatok közösségi finanszírozás segítségével takaríthatnak ki területeket.

Zeewa token

Amennyiben a blokklánc-technológiához köthető fizetési és egyéb lehetőségek felkeltették érdeklődésed, biztos tetszeni fog hogy saját Hulladékvadász coin-unk a Zeewa token, az egyik leggyorsabb, legzöldebb és legolcsóbb tranzakciós költségű coin 2020-ban.

Gyorsaság:

• Zeewa 5 másodperc;
  • Ethereum 1-14 perc;
  • Bitcoin 10-60 perc.

Kapacitás:

• Zeewa 1300 tranzakció másodpercenként;
  • Ethereum 13 tranzakció másodpercenként;
  • Bitcoin 6 tranzakció másodpercenként.

Díjak:

• Zeewa 0,00064 Forint tranzakciónként;
  • Ethereum 3,2-160 Forint tranzakciónként;
  • Bitcoin 22,4-1120 Forint tranzakciónként.

Bitcoin adományozás

A megújult rendszerünk minden fizikai lehetőséget megad azoknak, akik tenni szeretnének a tiszta környezetünk megteremtésében, az illegális hulladéklerakások eltakarításában. De azokra is gondol, akik testben nem, de lélekben ott lennének a helyszínen a önkéntesek közt. Ezért többféle adományozási, támogatási lehetőséget nyújt a virtuális fizetőeszközök birtoklóinak.

Bitcoin tárcacím: 1BLsqivVvE9kiMrvfhVo3BYwGwMJaDiiEz

2020-tól bárki hozzájárulhat Bitcoin adományozás segítségével is a munkánk fennmaradásához, a környezet megtisztításához. Kérjük az alábbi tárcacímet használva támogassák munkánk, hogy minél több területet takaríthassunk ki.

Trust walleten keresztül a bitcoin adományozás gyerekjáték.

A támogatást az alábbi tételekre használjuk fel:

• konténerek vásárlása;
  • újrahasználható szemétszedő kesztyűk, lebomló zsákok biztosítása;
  • a Hulladékvadász by Zeewa rendszerének fenntartása;
  • rendszeres szemétszedési akciók szervezése;
  • Zeewa token, a résztvevő önkéntesek jutalmazására.

További részletek a Hulladékvadász by Zeewa adományozási oldalán.

Bízunk benne, hogy a Bitcoin adományozás lehetőségével minél többen fognak élni. Előre is köszönjük a Föld nevében is.

A JÖN Alapítvány munkájáról további részletek a Rólunk menüpontban.

Gondoltunk egyéb népszerű kriptóval való fizetési lehetőségre is, mellyel egy következő cikkünkben fogunk foglalkozni.