Támogasd környezetünk megmentését, a Magyarország legaktívabb környezetvédő szervezetét, a JÖN Alapítványt.

A JÖN Alapítvány Magyarország egyik legújabb és legaktívabb, többszörösen díjazott XXI. századi környezetvédelmi szervezete. A tevékenységei, eseményei és publikációi kapcsán rendszeres szerepelő a magyarországi médiában. Kiemelten szoros az együttműködése a mindenkori magyar állammal, egyfajta tolmácsfunkciót ellátva az emberek és az állami szervezetek közt. Az alapítvány üzemelteti a Hulladekvadasz.hu és a Szemétszedés.hu honlapot. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Virágültetés, szemléletformálás, cigicsikkszedő verseny

Virágültetés, szemléletformálás, cigicsikkszedő verseny – ez így szépen sorjában meg is történt a Főkert Nonprofit Zrt. Tedd Meg MAgadért eseményén.

A környezetvédelmi szervezetünk lehetőséget kapott, hogy a Tedd Meg MAgadért című eseményen a tavalyihoz hasonlóan idén is kint lehessen a Margitszigeten. Külön sátorral, programokkal vártuk az eseményre kilátogatókat. Támogasd a munkánk fennmaradását, hogy minél több ilyen és ehhez hasonló eseményeket tudjunk szervezni. Részletek ide kattintva megtekinthetőek.

Nagyszerű időben, kiváló hangulatban zajlottak le az eseményeink szépen sorjában.

 1. A Főkert Nonprofit Zrt.-től olyan megtiszteltetés ért bennünket, hogy idén elsőkén egy saját virágágyást is kaptunk, ahova még a JÖN Alapítvány táblája is kikerült. A virágokat, Szebenyi Péter, a JÖN kuratóriumi elnöke ültette el.<

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Szebenyi Péter (@szebenyipeter) által megosztott bejegyzés,

  /li>

 2. A szervezők által rendelkezésünkre bocsátott külön sátorban szemléletformáló előadásokkal, interakciókkal vártuk az eseményre kilátogatókat.
 3. A szombati nap kiemelt eseménye volt a cigicsikkszedő verseny, ami hatalmas hangulatban telt. A kijelölt 1 óra helyett két órán át szedték mások után az eldobált cigicsikkeket a JÖNkéntesek. A legjobb cigicsikkszedő versenyző egy Csomagolásmentes flashmobon is kiosztásra kerülő vászontáskát kapott ajándékba.

Köszönjük mindenkinek, aki tiszteletét tette nálunk május 25-én.

Volt itt minden: Virágültetés, környezetvédelmi szemléletformálás, cigicsikkszedő verseny! Nagyszerűen éreztük magunkat és nagyszerű emberekkel ismerkedtünk meg.