Share:

Virágültetés, szemléletformálás, cigicsikkszedő verseny

Virágültetés, szemléletformálás, cigicsikkszedő verseny – ez így szépen sorjában meg is történt a Főkert Nonprofit Zrt. Tedd Meg MAgadért eseményén.
A környezetvédelmi szervezetünk lehetőséget kapott, hogy a Tedd Meg MAgadért című eseményen a tavalyihoz hasonlóan idén is kint lehessen a Margitszigeten. Külön sátorral, programokkal vártuk az eseményre kilátogatókat. Támogasd a munkánk fennmaradását, hogy minél több ilyen és ehhez hasonló eseményeket tudjunk szervezni. Részletek ide kattintva megtekinthetőek.
Nagyszerű időben, kiváló hangulatban zajlottak le az eseményeink szépen sorjában.
  1. A Főkert Nonprofit Zrt.-től olyan megtiszteltetés ért bennünket, hogy idén elsőkén egy saját virágágyást is kaptunk, ahova még a JÖN Alapítvány táblája is kikerült. A virágokat, Szebenyi Péter, a JÖN kuratóriumi elnöke ültette el.<
     
    A bejegyzés megtekintése az Instagramon
     

    Szebenyi Péter (@szebenyipeter) által megosztott bejegyzés,

    /li>
  2. A szervezők által rendelkezésünkre bocsátott külön sátorban szemléletformáló előadásokkal, interakciókkal vártuk az eseményre kilátogatókat.
  3. A szombati nap kiemelt eseménye volt a cigicsikkszedő verseny, ami hatalmas hangulatban telt. A kijelölt 1 óra helyett két órán át szedték mások után az eldobált cigicsikkeket a JÖNkéntesek. A legjobb cigicsikkszedő versenyző egy Csomagolásmentes flashmobon is kiosztásra kerülő vászontáskát kapott ajándékba.
Köszönjük mindenkinek, aki tiszteletét tette nálunk május 25-én.

Volt itt minden: Virágültetés, környezetvédelmi szemléletformálás, cigicsikkszedő verseny! Nagyszerűen éreztük magunkat és nagyszerű emberekkel ismerkedtünk meg.

 
svg Scroll To Top