Share:

PlayIT Show: JÖN a dühöngő szobában!

A PlayIT Show Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye, ahova az esemény főszervezői felkérték a JÖN Alapítványunkat egy kis dühöngésre.

A rendezvény szervezőinek a felkérésére igazán egyedi szemléletformáló eseménnyel jelentkezünk, ahol az elektronikus eszközök gyártása és utókezelésének a globális problémájára hívjuk fel a figyelmet. Méghozzá egy olyan korosztálynak, amit egyesek szerint a legnehezebb megszólítani a mai felgyorsult fogyasztói társadalmunkban.

Büszkék vagyunk arra is, hogy környezetvédelmi szervezetünk hétről hétre rendszeresen egyedi és igazán sok embert megmozgató eseményeket szervez.

A kép illusztráció. Otthon ne próbáld ki. / Fotó: playit.hu A kép illusztráció. Otthon ne próbáld ki. / Fotó: playit.hu

Mi helyünk a Rage Room!

Magyarra fordítva “dühöngő szoba”, ahol a PlayIT 2018-as eseményének talán legeredetibb és legújabb elemével mi jelentkezünk, ami egyszerre lesz feszültség levezető és rendhagyó módon környezetbarát is.

Elektronikai és elektromos hulladék veszélyes hulladéknak számít, ha kikerül a környezetbe. Elektronikai és elektromos hulladék veszélyes hulladéknak számít, ha kikerül a környezetbe.

A Rage Roomba bárki elhozhatja elektronikus vagy elektromos tárgyát: számítógépét, perifériás eszközeit, illetve monitorát, amit egy kőkemény baseballütővel ripityára verhet szét. Itt még nem áll meg a tudomány, hiszen következő lépésben szelektíven szétválogatjuk: műanyagot a műanyaghoz, fémet, a fémhez. Természetesen mindenki védőöltözéket kap. Senkinek nem fog bántódása esni testi épségében (a lelkekre nem vállalunk garanciát 🙂 ). Szigorúan “18+”-os az helyszín, amibe” “16+”-os korosztály is bejöhet szülői beleegyezéssel.

Az attrakciónk lényege, hogy felhívjuk a figyelmet az elektronikus hulladékok hulladékproblémájára, a túl-vagy átgondolatlan fogyasztásra, illetve mindezen termékek szelektív gyűjtésére vagy leadására.

Várunk mindenkit dühöngő szobánkba egy kis csapkodásra a PlayIT Show november 17 és 18-i eseményére.

svg Scroll To Top