fbpx

Környezetvédelmi nagykövet

“Nélküled nem sikerülhet!”

Tennél a környezetért, de nincs rá időd?  Támogass olyan környezetvédelmi nagyköveteket, akik napi tevékenységükkel, életvitelükkel példát mutatnak és ösztönzik a mindennapok emberét a környezetünk és a társadalmunk megmentésére.

Ha Patrónussá válsz, akkor hozzájárulhatsz nagyköveteink nem mindennapi céljainak véghezviteléhez: eseményeik szervezéséhez, további tevékenységeik megvalósításához.

Ők azok az emberek, akikre sokan, akár százak és ezrek hallgatnak. Rendszeres szereplők a médiában, vagy éppen vezetők különböző eseményeken, közösségekben kiemelkedő teljesítményük miatt.

Aki Patrónus lesz, támogatja a környezetvédelmet!  Meghívást kap a patronáltak előadásaira, eseményeire vagy éppen találkozhat velük különböző fórumokon egy kiadós beszélgetésre.

JÖN környezetvédelmi nagykövetek

KERTÉSZ BALÁZS

Kertész Balázs a JÖN Alapítvány alapítója, a Zeewa ötletgazdája és mozgatórugója. Környezetmérnökként tudásával és ötleteivel teszi teljessé a csapatunkat.

SZEBENYI PÉTER

Szebenyi Péter, aki nélkül ez az egész nem jött volna létre. Ő az aki terjeszti a környezetvédelem igéjét. Minden idejét a szemléletváltás fontosságának szenteli, így Te is szentelj neki a Zeewa pénztárcádból, hogy még sokáig folytathassa áldásos munkáját.

boross-lili-modell

BOROSS LILI

Boross Lili több mint 9 éve modellkedik és mindemellett marketingesként is dolgozik. Gyerekkora óra fontos számára a természet és annak védelme. Légy Te is a patrónusa, hogy környezetvédelmi tevékenységét minél hatásosabban folytathassa.

zlantik-gabor

ZLATNIK GÁBOR

Zlatnik Gábor, hivatásos tűzoltó, a Tisztább Kerepesért mozgalom főszervezője, aki évekkel ezelőtt már hadatüzent az illegális hulladéklerakásoknak, hatalmas sikerrel. Segítsd munkájának folytatásában.

schober-judit

SCHÓBER JUDIT

Judit, egy két gyerekes aggódó Édesanya, aki időt és energiát nem sajnálva tesz azért, hogy egy zöldebb világban éljünk. A JÖN faültetési vezetőjeként több száz fa ültetése kötődik a nevéhez. Segítsd munkájának fennmaradását, hogy minél több fát ültethessen!

Jóni Máté

JÓNI MÁTÉ

Jóni Máté, fiatal feltörekvő sportoló. Sokan az Exatlon című műsorból ismerik. Környezetvédelmi nagykövetként a népszerűségét szeretné felhasználni a környezetünk megóvására. Támogasd céljai elérésben!

McMenemy Márk

Márk a magyar Youtube egyik legismertebb kertész influencere és nem utolsósorban a Kert TV tulajdonosa. Egy igazi lokálpatrióta a Pilisben, aki rendszeresen felhívja a környezetvédelemre a figyelmet: faültetésekkel, szemétszedési akciókkal.

mogyorosi-attila

MOGYORÓSI ATTILA

Közel 20 év multikarrier (SONY Pictures, Telenor) után indított útjára társaival 2017-ben egy Fintech startupot, a CoinCash-t, amely Bitcoin és egyéb kriptovaluták váltásával foglalkozik. A CoinCash mára a magyar piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, több mint 50 féle coint és tokent forgalmaz, szolgáltatásuk online, készpénzben és ATM-en keresztül is elérhető.

MARKÓ-VALENTYIK ANNA

MARKÓ-VALENTYIK ANNA

Markó-Valentyik Anna Junior Prima-díjas magyar színésznő, bábművész, rendező, környezetvédelmi aktivista. 2018 óta Zölden Győrben címmel blogot, később azonos címmel vlogot vezet. Célja a győri emberek, valamint a színházi szakma tájékoztatása a környezetbarátabb mindennapok alternatíváiról.

toth-gergely-startupper

TÓTH GERGELY

Tóth Gergely startupper, 3D látványtervező már a hulladékvadász kezdete óta külsős tanácsadóként részt vesz a JÖN fejlődésében. Meglátásai, alázatós tenni akarása nélkül a szervezet ma nem lenne az ami. Személye a megbízhatóság szimboluma.

MAKSA MÓNIKA

MAKSA MÓNIKA

Mónika önkéntes civil munka keretében, a szabadidejében segíti közösségünket angolról magyarra és magyarról angolra fordításokban. A hozzáértése nélkül nem tudnánk megjelenni nemzetközi szinten. Kérjük, támogasd a környezetvédelmi munkáját!

ZATHURECZKY ZSOLT

ZATHURECZKY ZSOLT

Zathureczky Zsolt egy igazi harcos, aki nem csak az edzőteremben, hanem a környezetben is harcol azért, hogy egy egészségesebb környezetben élhessünk! Támogasd céljai elérésben!

WEIGERT PÉTER

WEIGERT PÉTER

Weigert Péter számos sikert ért már el rendezvényszervezőként és projektvezetőként egyaránt. Nevéhez fűződik az Ökovifalu nevű projekt, melynek társ projektvezetője volt és mely elnyerte az Ozone Tv Zöld díját, valamint a Fishngo nevű horgász applikáció létrehozása is.

ROMHÁNYI HAJNALKA

ROMHÁNYI HAJNALKA

Romhányi Hajnalka a Külkereskedelmi Főiskolán és a Pécsi Tudományegyetemen végzett közgazdász, 3 gyermek édesanyja.

Szeretnél még többet megtudni a JÖN Alapítvány munkájáról?

Töltsd le rólunk szóló, részletes prezentációnkat.

Eredményeink

0
Illegális hulladék bejelentés
0
Megtisztított bejelentés
0
Szemléletformáló cikkek
0
esemény
Közösségi szemétszedés
0
esemény
Céges csapatépítő szemétszedés
0
önkéntes
Becsült szám
0
köbméter
Összeszedett szemét

Kérjük támogasd környezetvédelmi tevékenységünk fennmaradását.

Jelenleg 7 állandó lakossági támogatónk van:
15 000 forint / hónap értékben.

Anyagi támogatás

Banki átutalással, bankkártyával és Paypal-on keresztül is lehet támogatni a tiszta környezet megóvásáért fáradozó szervezetünket.

Banki átutalás:

Név: JÖN Alapítvány (Budapest)
Számlaszám: 16200151-18537255  – Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.
IBAN: HU59 16200151-18537255-00000000

bankkártyás-fizetés-támogatás

Bankkártyás fizetés:

Pár kattintással a Hulladékvadász by Zeewa rendszeren keresztül.

Paypal átutalás:

Select a Donation Option (HUF)

Enter Donation Amount (HUF)

Segítő bankkártya

Segítő bankkártya - Magnet Bank

Segítő bankkártyánk lehetőséget nyújt arra, hogy Magnet bank – MasterCard bankkártyád segítségével támogasd vásárlásaid alkalmával a a környezetvédelmet és ezáltal a zöld szervezetünket.

Mindössze annyi a dolgod, hogy a Magnet netbankodban beállított a JÖN Alapítványt a segítő bankkártya programban.

Részletek a bank honlapján itt!

Tárgyi támogatás

– lebomló szemetes zsákokkal,
– steril újrahasználható kesztyűkkel,
– oktatás és konferenciák részére oktatói teremmel,
– elektromos autóval;
– irodahelyiséggel;
– „roadshow” jellegű társadalmi értékformáló programokhoz környezetvédelemhez kapcsolódó játékokkal,

– hazai programokon való részvételhez kedvezményes utazási és ellátási lehetőséggel,
– nem könnyen romlandó étellel és ásványvízzel a rendezvényeinkhez.

További részletek: tárgyi adomány felajánlás

Elérhetőségek

További információért az alábbi telefonszámon lehet érdeklődni:  +36 30 14 01 238, illetve e-mail formájában a kapcsolati űrlapunk kitöltésével.