Szabó Henrietta, kreatív és újrahasznosítási tanácsadó

Szabó Henrietta vagyok Magyarország egyik, ha nem a legnépszerűbb online kreatív közösségének, a Kreatív Hobbik Csoportnak a létrehozója.

Főállásban egy korrózióvédelmi festék nagykereskedésben dolgozom, így valóban a mindennapjaim része az alkotás. Több, mint 10 éve foglalkozom különböző kreatív tevékenységekkel. Nagyon sok mindent kipróbáltam már többek között: rajzolást, festést, pirogravírozást, üveg tekerést, képeslap készítést, decoupage technikát, tegola építést, könyvkötést, nemezelést, ékszerkészítést, bútor felújítást, gyantaékszer készítést, kavicsfestést, stb.

A rengeteg féle irányzatból valamiért mindig a fánál, mint alapanyagnál és az újrahasznosításnál kötök ki. Jelenleg a raklap bútorok készítése a kedvenc tevékenységem. Szívesen dolgozom a természetesebb anyagokkal. Szeretek kipróbálni különböző új technikákat. Ezért rendszeresen részt is veszek foglalkozásokon és táborokon. A táborokat és workshopokat már nem csak a kreatív baráti körömnek szervezem, hanem mindenki számára, akit szeretné fejleszteni a tudását.

Az elmúlt években számos jótékonysági akciókban részt vettem, támogatóként és szervezőként egyaránt. Alapító tag voltam korábban egy közhasznú egyesületben, ahol számos tapasztalatra tehettem szert.

Hiszek benne, hogy összefogással nagyon sok mindent elérhetünk. Ezért nagy örömmel vettem a felkérést, hogy csatlakozzak a Hulladékvadász csapatához, akik ezt a szellemiséget képviselik. Megtiszteltetés számomra hogy a Hulladekvadasz.hu Kreatív Hobbik nevű rovatának vezetője lehetek immáron 2017 eleje óta.

Média megjelenések
Az Index.hu és az RTL klub híradójában a jótékonysági akció hírének közlése. Családbarát magazinban való szereplés Kutas Orsolyával. Lami Art Magazin riport.

Céljaim
Közösségi szemlélet formálás a kreatív technikákon keresztül. Az újrahasznosítás fontosságának tudatosítása. A kreatív emberek összekapcsolása, az alkotás jótékony hatásainak ismertetése.

Szabó Henrietta mellett a többi szakértőnket ide kattintva lehet megtekinteni.

Ha bármilyen szakmai kérdésed lenne vagy csak tanácsra lenne szükséged, akkor az alábbi űrlap kitöltésével felteheted szakértőnk számára.