fbpx

Schóber Judit, környezetmérnök – faültetési vezető

Schóber Judit, egy két gyerekes Édesanya, környezetmérnök, aki időt és energiát nem sajnálva tesz azért, hogy egy zöldebb világban éljünk.

A JÖN környezetvédelmi szervezethez 2019 közepén csatlakozott és faültetési vezetőjeként eddig 384 db fa és 100 db cserje ültetésében működött közre Budapesten, Győrben, Debrecenben.

Személyes bemutatkozása:

Schóber Judit vagyok, két gyönyörű gyermek édesanyja, végzettségeim szerint okleveles környezetmérnök, közgazdász, mérnöktanár.

Széleskörű szakmai tapasztalatom marketing területen van, azon belül a rendezvényszervezés és a CSR áll hozzám legközelebb.

Biztosan feltűnt, hogy egy önkéntes munka szakmai bemutatkozóját a gyermekeim említésével kezdtem. Nem véletlen. Ennek az az oka, hogy számomra ők a legfontosabbak és az alapítványban végzett tevékenységem elindításában ők voltak a legnagyobb motivációm.

Szeretnék a magam részéről mindent megtenni azért, hogy rájuk egy élhető jövő várjon és boldogan kanyarodom vissza értük és persze önmagamért is az első választott szakmámhoz. Szeretek önzetlenül segítséget nyújtani, szívügyem a környezetvédelem.

Hiszek abban, hogy a tárgyi dolgok nem tesznek minket boldoggá, de az együtt töltött idő és a közös élmények szorosan összekötnek. Törekszem arra, hogy ezt a szemléletet egyesített erővel hasznosítsam. Ezen elvek mentén találtam rá a JÖN Alapítványra is és határoztam meg alapítványon belül a faültetések szervezését, mint missziót saját magam számára.

Önkéntes munkám során segítek abban, hogy a cégek és magánszemélyek klímavédelemre irányuló segítő szándéka ne csak vízió maradjon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JÖN Alapítvány (@jonalapitvany) által megosztott bejegyzés,

Nem kész megoldásokat, hanem igényekre szabott ötleteket, lehetőségeket keresek. Hiszem, hogy minden apró lépés számít és azt is, hogy nincs az a fa mennyiség, aminek ne tudnánk megfelelő helyet találni.

Légy Patrónus! – Segítsd Schóber Judit környezetvédelmi céljainak elérését!

Mindezt megteheted a Hulladékvadász by Zeewa rendszerén keresztül. Részletek itt.


Ha bármilyen szakmai kérdésed lenne vagy csak tanácsra lenne szükséged, akkor az alábbi űrlap kitöltésével felteheted szakértőnk számára.