Hulladékvadász by Zeewa

környezetszennyezés-bejelentése

JELENTSD BE HA SZEMET LÁTSZ!​

Zavar a szemét? Tennél ellene? Jelentsd be a Hulladékvadász by Zeewa rendszerében pár kattintással, ha illegális hulladéklerakást, szemetelőt látsz.

Szervezz szemétszedési akciót!

Szervezz szemétszedési akciókat, gyűjts közösségi finanszírozás segítségével adományokat szennyezett területek kitakarítására.

környezetvédelmi nagykövet

Légy Patrónus!

Tennél a környezetért, de nincs rá időd? Támogass olyan környezetvédelmi nagyköveteket, akik napi tevékenységükkel, életvitelükkel példát mutatnak és ösztönzik a mindennapok emberét a környezetünk és a társadalmunk megmentésére.

zeewa_logo

Ismerd meg az új, innovatív környezetvédelmi rendszerünket!

Hulladékvadász by Zeewa néven 2020. január 10-én teljes egészében megújul a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány által üzemeltetett hulladékvadász rendszere.

A környezetvédelmi szervezetünk egyik kiemelkedő célkitűzése az illegális hulladéklerakások megszüntetése. A Hulladékvadász by Zeewa rendszere az utóbbi másfél év fejlesztésének gyümölcse. A környezetvédelemmel foglalkozó JÖN Alapítványunk folyamatosan azon dolgozik, hogy minél több lehetőséget nyújtson a lakosság számára a természet-és környezeti értékeink megóvására.

A felületünk kiemelt lehetőségei:

LÉGY Hulladékvadász!

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes!

Egy bejelentéssel is tehetsz a tisztább környezetért.

Céges szemétszedés

TEGYÉL A KÖRNYEZETÉRT!

Ha igazán tenni akarsz a környezetünk megóvásáért, akkor szervezz szemétszedési akciót vagy vegyél részt rajta önkéntesként.

Légy patrónus

Tennél a környezetért, de nincs rá időd? Támogass olyanokat, akiknek van, a JÖN környezetvédelmi nagyköveteit.

Hulladékvadász by Zeewa az új innovatív zöld felület:

1. Alkalmas a helyi közösségek bevonására a probléma kezelésében, mind a közösségi finanszírozási modulokban, mind a közösségi események szervezésének segítésében;
  2. Lehetővé teszi az alapítványba beérkező adományok célirányos, felhasználók által irányítható elhelyezését. A tranzakciók blokkláncon rögzülnek, mely adatokat a rendszer motorja beolvassa a felhasználói felületre. Ez a fejlesztés teljesen egyedi, nem létezik még ilyen a blokklánc világában.
  3. A blokklánc-technológia segítségével teszi teljesen átláthatóvá és nyomon követhetővé az illegális lerakások felszámolására szánt pénzösszegek ellenőrzését;
  4. Okos szerződéseket biztosít a résztvevő felek számára az egyszerű és átlátható együttműködések (illegális hulladéklerakások eltakarítása, hulladék elszállítása, hulladék lerakása, hulladék válogatása) lebonyolításához.
  5. Patrónusként bárki támogathatja a Zeewa környezetvédelmi nagyköveteinek a tevékenységét.

Az új rendszer az alábbi elemekből épül fel:

A környezetvédelmi tevékenységeink támogatási módjai / Köszönjük!

Anyagi támogatás

Banki átutalással, bankkártyával és Paypal-on keresztül is lehet támogatni a tiszta környezet megóvásáért fáradozó szervezetünket.

Banki átutalás:

Név: JÖN Alapítvány (Budapest)
Számlaszám: 16200151-18537255  – Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.
IBAN: HU59 16200151-18537255-00000000

bankkártyás-fizetés-támogatás

Bankkártyás fizetés:

Pár kattintással a Hulladékvadász by Zeewa rendszeren keresztül.

Paypal átutalás:

Tárgyi támogatás

– lebomló szemetes zsákokkal,
– steril újrahasználható kesztyűkkel,
– oktatás és konferenciák részére oktatói teremmel,
– elektromos autóval;
– irodahelyiséggel;
– „roadshow” jellegű társadalmi értékformáló programokhoz környezetvédelemhez kapcsolódó játékokkal,

– hazai programokon való részvételhez kedvezményes utazási és ellátási lehetőséggel,
– nem könnyen romlandó étellel és ásványvízzel a rendezvényeinkhez.

További részletek: tárgyi adomány felajánlás

Elérhetőségek

További információért az alábbi telefonszámon lehet érdeklődni:  +36/70 77 33 056, illetve a kapcsolati űrlapunk kitöltésével email formájában az alábbi linken ide kattintva tehetik fel kérdéseiket.