Cigicsikkmentes Magyarország!
#nemdobomel

Támogasd a munkánkat, minden egyes adománnyal hozzájárulhatsz a Cigicsikkmentes környezethez!

Cigicsikkmentes környezetért

A környezetvédelmi szervezetünk kiemelt célja a környezetünk hulladékmentesítése és annak tisztaságának a megóvása. Ezen okok miatt a legapróbb hulladékproblémára a cigicsikkekre külön figyelmet fordítunk.

A Cigicsikkmentes kampány elemei

Egész éves tevékenységeként Cigicsikkmentes Magyarország kampány folytatunk, amiben rendszeresen felhívjuk a lakosság figyelmét az eldobott cigicsikkek környezetszennyező problémájára, illetve Cigicsikkmentes kihívás hónapot indítunk minden évben az érintett szervezetek közreműködésével.

Cigicsikktartó tárolók, zsebhamutartók

A cél az, hogy egy roppant praktikus és könnyen magunknál hordható tárolóval akár félmarkéknyi csikktől mentesíthetjük a környezetünket, ha gyűjtjük és nem eldobjuk. 2019 február hónapban megkérdezettek közül sokan arra panaszkodtak, hogy nincs hová dobniuk elszívott cigarettavégeiket és ezért dobják azt el. A mi alternatívánk a dohányosok számára az úgynevezett zsebhamutartók, avagy a hordozható csikktartók. Támogasd zsebhamutartó programunkat!

Cikkszavazó kukák

A példa külföldről származik, ott sok esetben be is vált. Cél az, hogy olyan helyekre kerüljenek ki a kukák, ahol nagy mennyiségben találhatóak csikkek és a dohányos ne eldobja, hanem a kukánál csikkjével szavazzon.

Szemléletformáló cikkek

A cikkek segítségével bemutatjuk, hogy (olykor) milyen súlyos károkat lehet okozni a cigicsikkekkel. A cikkek a hulladekvadasz.hu cigicsikkmentes minirovatban olvashatóak.

Cigicsikkmentes szemléletformálás

Cigicsikkszedő versenyek

Ez az a verseny (esemény), ami bárhol megrendezhető, hiszen szinte mindenhol található eldobott cigaretta csikk. A szervezetünk rendszeresen szervez vagy ösztönzi az embereket a Hulladékvadász by Zeewa rendszerén keresztül cigicsikkszedő események szervezésére.

Cél az eseménnyel a tiszta környezet megteremtése és a figyelem felkeltése a cigicsikk problémára.

cigicsikkszedő verseny

Figyelemfelkeltő videók

A témával kapcsolatban rendszeresen jelentkezünk videótartalmakkal, eseménybeszámolókkal, amit a Hulladékvadász honlapunkon, alapítványunk további felületein osztunk meg és a médiában.

Cigicsikkszedő verseny a televízióban

#nemdobomel #cigicsikkmentes hashtagek

Mutasd be, légy büszke rá, hogy nem dobod el. Oszd meg a #nemdobomel #cigicsikkmentes hashtagekkel a közösségi médiában.

Cigicsikkmentes Magyarország plakátok

Több igény is érkezett iskolákból, vendéglátói egységekből, cégektől, hogy szeretnének kapni a Cigicsikkmentes plakátokat. Mindezek igényelhetőek vektoros, nyomtatóbarát verziókban a Kapcsolat menüponton keresztül.

Cigicsikkmentes Magyarország

Cigicsikkmentes.hu

A JÖN által létrehozott cigicsikk problémával kapcsolatos érdekes cikkek, események gyűjtőhelye. Egyfajta dicsőségfal, ahol kiemelten szerepelnek azon emberek, akik tesznek a cigicsikkmentes környezetért.

Cigicsikkmentes Brüsszel

Támogasd a Cigicsikkmentes szemléletformáló kampányunk sikerét! / Köszönjük!

Anyagi támogatás

Banki átutalással, bankkártyával és Paypal-on keresztül is lehet támogatni a tiszta környezet megóvásáért fáradozó szervezetünket.

Banki átutalás:

Név: JÖN Alapítvány (Budapest)
Számlaszám: 16200151-18537255  – Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.
IBAN: HU59 16200151-18537255-00000000

bankkártyás-fizetés-támogatás

Bankkártyás fizetés:

Pár kattintással a Hulladékvadász by Zeewa rendszeren keresztül.

Paypal átutalás:

Tárgyi támogatás

– lebomló szemetes zsákokkal,
– steril újrahasználható kesztyűkkel,
– oktatás és konferenciák részére oktatói teremmel,
– elektromos autóval;
– irodahelyiséggel;
– „roadshow” jellegű társadalmi értékformáló programokhoz környezetvédelemhez kapcsolódó játékokkal,

– hazai programokon való részvételhez kedvezményes utazási és ellátási lehetőséggel,
– nem könnyen romlandó étellel és ásványvízzel a rendezvényeinkhez.

További részletek: tárgyi adomány felajánlás

Elérhetőségek

További információért az alábbi telefonszámon lehet érdeklődni:  +36/70 77 33 056, illetve a kapcsolati űrlapunk kitöltésével email formájában az alábbi linken ide kattintva tehetik fel kérdéseiket.