fbpx
Tennél, de nincs időd a környezetünk megóvására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát!Támogatom a munkátokat!

Közösségi szolgálat a környezetvédelem jegyében

Közösségi szolgálat teljesítésére a JÖN Alapítványnál is lehetőség van méghozzá az egyik legnemesebb módon, a környezetvédelem jegyében.

A környezetvédelemmel foglalkozó szervezetünk rendszeres edukációs kampányaival, eseményeivel nem csak az idősebb korosztályt célozza meg, hanem a fiatalokat, a jövő öko-nemzedékét.

A fiatalok közt is vannak úttörők, akik a korosztályuk figyelmét felkeltik a környezetvédelem fontosságára.

Emiatt is kiemelt célunk, hogy a középiskolás diákokat is aktivizáljuk a környezetünk megóvására, a környezetbarát életmód elsajátítására és ezáltal a biztos közös jövőnk megteremtésére.

Közösségi szolgálat 50 zöld órában

Várunk minden olyan középiskolai tanulót, akinek teljesítenie kell a törvényileg előírt 50 óra közösségi szolgálatot. Ilyenkor minden esetben az illetékes iskolával a szervezetünk leszerződik, mely után a tanuló részt vehet szülői beleegyezéssel (vagy szülő részvételével is) a megrendezésre kerülő eseményeinken.

citymatine szemetszedes varosmajor
A budapesti Városmajorban 120 fiatallal takarítottuk ki a helyszínt.

A JÖN közösségi szolgálat programunk keretében az alábbi lehetőségek vannak:

• szemétszedési akción való részvétel;
  • faültetési akción való részvétel;
  • közösségi média feladatok;
  • rendezvényszervezői feladatok ellátása;
  • blogger, cikkírói feladatok;
  • légy a JÖN Tiktokere;
  • adminisztratív feladatok ellátása;
  • web és grafikai munkák;
  • közösségszervezői feladatok;
  • légy Te is Hulladékvadász!

Iskolák jelentkezését is várjuk!

Nem csak diákok, hanem iskolák jelentkezését is várjuk a programunkba, hogy minél többen tudják igénybe venni a szervezetünk által kínált környezetvédelem fontosságának a népszerűsítésére létrehozott szolgálatunkat.

Töltsd nálunk a közösségi szolgálat 50 óráját.

Jelentkezés a programba!

További részletekkel kapcsolatos tudnivalók a Kapcsolat menüpontban található űrlap kitöltésével kapható.

Bízunk benne, hogy a szervezetünk által kínált közösségi szolgálat programunk lehetőségeivel minél több diák fog élni.