Banki átutalással ide kattintva.

Vodafone Digitális Díj, amit elnyert a JÖN!

A Vodafone Digitális Díj pályázat idén először került megrendezésre a Vodafone Magyarország Alapítvány szervezésében, ahol a JÖN nyert!

Vodafone Magyarország Alapítvány által indított 15 millió forint összdíjazású technológiai pályázatot, ahol szervezetünk Digitális Társadalmi Szervezetek kategóriájában nevezett. Hatalmas megtiszteltetés volt, hogy a 144 jelentkező közül a legjobbak közé beválogattak bennünket. Sőt, még ennél is hatalmasabb meglepetés volt számunkra a Hulladékvadász applikációval elnyerni az áhított díjat.

Szebenyi Péter, Kertész Balázs és Solymár Károly Balázs a Vodafone Digitális Díj elnyerése pillanatában. / Fotó: Vodafone / HPS

A Vodafone Digitális Díj átadásán Szebenyi Péter, a JÖN kuratóriumi elnöke és Kertész Balázs, a JÖN alapító környezetmérnöke képviseltette szervezetünket és vette át a rangos díjat.

A Hulladékvadász applikáció bemutatása a Vodafone Digitális Díj átadáson. / Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A díj átadása után közvetlenül a Vodafone Magyarország vezetőinek és a megjelent részvevők előtt Szebenyi Péter ismertette a Hulladékvadász múltját, jelenét, jövőjét és az elért sikereket.

Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója az eseményen elhangzott beszéde alkalmával kiemelte: a Vodafone Alapítványok világszerte törekednek arra, hogy a mobiltechnológiai megoldásokat a társadalom szolgálatába állítsák.A Vodafone Digitális Díjat is azért alapították, hogy megtalálják és ösztönözzék azokat az innovátorokat, akik e törekvésünkben partnereik lehetnek. – forrás MTI

A Vodafone Digitális Díj esemény nagyszerű hangulatban telt. Köszönjük a te a világ legnagyobb távközlési szolgáltatójának, a Vodafone-nak a díjat. Bízunk benne, hogy az együttműködésünk csak itt kezdődik!

Az eseményről szóló részletesebb beszámoló a hulladekvadasz.hu-n olvasható.