Banki átutalással ide kattintva.

JÖN szakértői Zalaegerszegen

A JÖN szakértői környezetvédelmi továbbképzést tartottak pedagógusoknak az Eco Smart Cities program keretein belül Zalaegerszegen.

A Zala megye központjában megrendezett programot az ökológiailag okos és fenntartható városok című magyar-horvát projekt keretében szervezték meg pedagógusok részére, 2019. január 16-án szerdán.

A JÖN Alapítvány szakértői Zalaegerszeg alpolgármesterével, Gecse Péterrel. / Fotó: zalaegerszeg.hu

A rendezvényen előadó szakértők:

• Katkó Lajos, természetvédelmi mérnök: Természetvédelem és a környezettudatos nevelés.
  • Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke, környezetmérnök: KomPOSZTolok, hogy ne az avart égessem!
  • Kertész Balázs, a JÖN Alapítvány alapítója, okleveles környezetmérnök: Környezetvédelem az IT szektorban.

A rendezvény beszámolója teljes egészében elolvasható a hulladekvadasz.hu – hulladék témájú hírportálon.

Természetesen a környezetvédelmi továbbképzés végén az érdeklődők feltehették kérdéseiket az előadóknak.

Egy hónappal korábban a JÖN szakértői a Fenntartható Hulladékgazdálkodásról adtak előadást Zalaegerszeg Önkormányzatának a dísztermében.

A JÖN Alapítvány előadások, rendezvények és csapatépítő szemétszedési akciókat vállal cégeknek, közintézményeknek, részletek itt.

Köszönjük Zalaegerszeg Önkormányzatának és az esemény főszervezőjének, a Plan for You Reklámügynökségnek a meghívást.