Banki átutalással ide kattintva.

JÖN közösségi napok – ismerjük meg egymást!

JÖN közösségi napok címmel rendszeres eseményeket szervezünk a környezetvédelmi szervezetünkhöz jelentkezett szuperhőseinek.

Célunk az, hogy ismerjék meg egymást a környezetért tenni akaró emberek és alkossanak aktív közösséget Magyarország teljes területén.

Karácsonyi buli alkalmával a JÖN önkéntesei bowlingozni mentek el egy budapesti helyszínre.

Első alkalommal 2018 év végén rendezzük meg próbaképpen az első ilyen eseményünket, amit osztatlan sikert aratott.

A januári közösségi eseményünk főbb információi:

• Helyszín: Önfejlesztők Háza, Közösségi iroda és terápiás központ, 1066 Budapest, Zichy Jenő út 32. I.emelet.
  • Időpont: 2018. január 26.
  • Facebook esemény: ide kattintva elérhető.
  • Jelentkezés: Az eseményhez való csatlakozási szándékodat a Csatlakozom űrlap kitöltéséével teheted meg.

Reményeink szerint, a JÖN közösségi napok alkalmain lehetőségünk lesz megismerkedni egymással és ezáltal létrehozni egy erős, környezetért tenni akaró közösséget.

Várunk mindenkit szeretettel!

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!