Ploggingoltunk celebekkel a Tv2 Ripost műsorában

A Tv2 Ripost című műsorában szerepeltünk celebek társaságában, akikkel még október 5-én ploggingoltunk a Pázmány Péter sétányon.

A magazinműsorban csupán most december 2-án került adásba a Plogging a Spar Maraton Budapest előestéjén című eseményünk. Több ismert tévés személyiséggel karöltve a műsorban bemutatásra került Magyarországon is egyre népszerűbb Plogging – szemétszedő kocogás, aminek a hazai nagykövete a JÖN Alapítványunk.

A kereskedelmi tévétől Czippán Anett műsorvezető kisbabájával és Németh Lajos meteorológus jött el és vett részt az Egyetemisták Parkjától induló délutáni eseményen. A kötelező interjúzgatás után ők is kesztyűt és zsákot ragadtak, hogy a ploggingosok közé álljanak és tegyenek a környezetünk megtisztításáért.

Magyarország legnagyobb szemétszedő kocogó közössége, a Plogging Hungary. Csatlakozz!

De mi is az a plogging, hogyan kell csinálni, kik vehetnek részt benne és mi kell hozzá? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre lehet választ kapni a Tv2 riportjából.

Aki kedvet kapott hozzá, hogy plogging eseményeket szervezzen azoknak ajánljuk figyelmébe a Szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! című honlapunkat, ahol plogging események szervezésére is van lehetőség. Szerintünk kár lenne kihagyni.

Köszönjük a Tv2 Ripost műsorának a plogging hazai népszerűsítését, illetve hogy újabb megjelenést biztosítottak környezetmegmentő szervezetünk számára.

Támogasd a környezetmegmentő tevékenységünket, hogy minél több plogging eseményt rendezhessünk. Részletekért kattints ide.