Karc Fm bemutatta a JÖN Alapítványt

A Karc Fm 105,9 kedd délelőtt Spájz című műsorában bemutatásra került röpke fél órában környezetvédelmi szervezetünk, ami bárki számára visszahallgatható.

“Hulladék nélküli jó napot!” – Ezzel az üdvözlettel köszöntötte Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke a hallgatókat.

A műsorvezető, Csesznák Anikó kérdezgette szervezetünk elnökét az alapítványunk jelenéről, jövőbeli terveiről.

Nagyszerű lehetőséget kaptunk rádió szerkesztőitől, hogy bemutatsuk Magyarország egyik legaktívabb környezetmegmentő szervezetét, a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványt – Szebenyi Péter, környezetmérnök.

Az adás felvétele visszahallgatható a Karcfm.hu Mixcloud csatornáján, ami 11:10 perctől kezdődik.

Amiről szó volt a műsorban:

• A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány létrejöttéről.
  • A hulladékvadász országos mozgalmáról.
  • XXI. századi szemléletformálás.
  • Tóth Andi – Háztartásom hulladék nélkül.
  • Rage Room: elektronikus hulladék szétverése szemléletformálással egybekötve.
  • A szervezet szezonális kampányairól: Ne égess, komposztálj!, Füst-Öl, avagy az illegális hulladék égetése, ROSSZ!
  • Az I. KomPOSZTáló-szépségversenyről.
  • Arról, hogy a szervezet szinte önerőből, munka és család mellett végzi Hazánk legaktívabb környezetvédelmi tevékenységét.

Reméljük, a “Hulladék nélküli jó napot!” beköszönés még több alkalommal lesz hallható a Karc Fm 105,9 frekvenciáján.