RTL Klub Híradóban a JÖN Alapítvány

Az RTL Klub Híradójában szerepelt a szervezetünk debreceni csoportjától, Dr. Tasnády-Szilágyi Réka, aki a hulladekvadasz.hu kapcsán kérdezték.

Az alapítványunk által üzemeltetett és országosan ismert hulladék témájú hírportálunkra beérkezett hajdúböszörményi bejelentés kapcsán készített tudósítást a híradó. A területen hatalmas mennyiségű illegálisan lerakott hulladék található, ahol zöldhulladéktól kezdve egészen a veszélyes hulladékig minden megtalálható.

A helyi önkéntesünk élete első tévé interjúja közben. / Fotó: RTL.hu

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy országos környezetvédelmi tevékenységünk egyre több honpolgárt sarkal arra, hogy közénk álljon és együtt tegyünk környezetünk megmentéséért.

Tennél környezetünk megmentéséért? Csatlakozz, a JÖN Alapítvány környezetvédelmi szuperhőseihez ide kattintva.

A tudósításban szereplő önkéntesünk a Csomagolásmentes május hónapunkban szervezett flashmobot a Debreceni Nagy Piacra, hatalmas sikerrel. Mindezt úgy, hogy egy pár hónapos kisbaba büszke édesanyja. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy példamutató hozzáállásával tesz a környezetünkért, a jövőnkért.

A JÖN Alapítvány debreceni csoportjához facebookon lehet csatlakozni közvetlenül.

Az RTL Klub Híradójának a tudósítása az alábbi videón visszanézhető. Köszönjük a televízinak a riportban való szereplést.