Spar Budapest Maraton előestéjén plogging

A Spar Budapest Maraton futóesemény előestéjén az alapítványunk plogging – szemétszedő kocogást szervez, október 5-én.

A rendezvény helyszíne a Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakasza, ahol másnap a 33. Spar Maraton is kezdődik.

Az alapítványunk október 6-án és 7-én is részt vesz az eseményen szemléletformáló programokkal egy külön sátorban.

Plogging időpontja: 2018. október 5.

Rajt és cél: Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakaszon

Gyülekező: 16:45

Start: 17:00

A Plogging eseményünk és a 33. Spar Maratonon való szemléletformáló tevékenységünk nem jöhetett volna létre, a BSI nélkül. Köszönjük, hogy lehetőséget adnak számunkra a rendezvényen a környezetvédelem népszerűsítésére.

A 33. Spar Budapest Maraton kihagyhatatlan alkalom lesz a sport és a környezetvédelem kedvelői számára.

További részletek mindenképpen csatlakozz a facebookos eseményhez.