Természetjáró Fesztiválon a JÖN Alapítvány

A Természetjáró Fesztiválon plogging  – szemétszedő kocogással és egyedi programokkal jelentkezik alapítványunk a verőcei Csattogó-völgyben.

Az esemény szeptember 8-án, szombaton 15 órakor kerül megrendezésre. A JÖN Alapítvány / Hulladékvadász csapata várja minden sportolni és környezetért tenni akaró honfitársunkat.

A Magyar Természetjáró Szövetség idén első alkalommal szervezi meg a természetjárást és a szabadidő aktív eltöltését népszerűsítő, közösségépítő rendezvényét fesztiválján, amin a JÖN Alapítvány is egyedi programokkal jelentkezik.

Természetjáró Fesztiválon a JÖN Alapítvány

Az alapítványunk kiemelt programeleme a PLOGGING – szemétszedő kocogás, amin a környezetért tenni akarók és sportolni vágyók szemeteszsákkal nekiindulva a kijelölt úton kocogva szedik a szemetet.

Korábbi Margitszigeti plogging eseményünk videója és a városmajori plogging eseményének beszámolója itt olvasható.

PLOGGING – Szemétszedő kocogás a Margitszigeten

Az alapítványunk Magyarországon elsőként szervezett Plogging szemétszedő kocogást a Margitszigetre, a FŐKERT Nonprofit Zrt. -vel közösen. Ajánljuk figyelmetekbe az erről szóló videóösszeállításunkat.#jönalapítvány #plogging #hulladékvadász #szemétszedésCsatlakozz te is Plogging Hungary csoportunkhoz!Az esemény összefoglalója a Hulladekvadasz.hu -n olvashatóhttps://hulladekvadasz.hu/2018/06/03/margitszigeti-plogging-sikerrel-zarult/Az eseményen népes csipetcsapattal az OPÁL Tehetséggondozó Alapítvány is részt vett.

Közzétette: JÖN Alapítvány – 2018. június 17., vasárnap

Fontos információk

• A sátrunkban szemléletformáló attrakciók, elfoglaltságok lesznek megtalálhatóak.”
  • A facebook esemény elérhető itt.
  • Az eseményre ide kattintva lehet regisztrálni.

A Természetjáró fesztiválon a szervezők igazán sokszínű programokkal várják a környezetbarátokat, ahol a JÖN Alapítvány a plogging – szemétszedő kocogás népszerűsítését folytatja.