Támogasd környezetünk megmentését, a Magyarország legaktívabb környezetvédő szervezetét, a JÖN Alapítványt.

A JÖN Alapítvány Magyarország egyik legújabb és legaktívabb, többszörösen díjazott XXI. századi környezetvédelmi szervezete. A tevékenységei, eseményei és publikációi kapcsán rendszeres szerepelő a magyarországi médiában. Kiemelten szoros az együttműködése a mindenkori magyar állammal, egyfajta tolmácsfunkciót ellátva az emberek és az állami szervezetek közt. Az alapítvány üzemelteti a Hulladekvadasz.hu és a Szemétszedés.hu honlapot. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Nevelés hulladék nélkül kampányunk a Duna Televízión

A Nevelés hulladék nélkül kampányunk és az országos konzultációnkkal kapcsolatban szerepeltünk a Duna Televízió Család-barát című műsorában.

A családoknak napokban vált/válik igazán égető témává az iskolakezdés, hiszen két héten belül mindenhol iskolapadba ülnek a gyerekek és megkezdődik a tanév.

Balról jobbra: Novodomszky Éva, Kolozsi Kilián, Tóth Andi, lánya Panni és Szebenyi Péter / Fotó: MTVA - Duna Televízió
Balról jobbra: Novodomszky Éva, Kolozsi Kilián, Tóth Andi, lánya Panni és Szebenyi Péter / Fotó: MTVA – Duna Televízió

A Duna Televízió műsor szerkesztőinek hála lehetőségünk volt bemutatni a lakosság részére kampányunkat. Az alapítványunktól, Szebenyi Péter, környezetmérnök és Tóth Andi, a Háztartásom Hulladék Nélkül Háziasszonya és kislánya Panni vett részt a műsorban.

Országos konzultációs űrlap
Országos konzultációs űrlap elérhető a képre kattintva

A kampányunk célja a családok ösztönzése az iskolai oktatás során keletkező hulladék csökkentésére, illetve országos konzultációnk alkalmával szeretnénk kikérni a véleményüket, ötleteiket, hogy ők miben látják a hulladék csökkentésének a lehetőségeit.

Tóth Panni a műsorban bemutatta a házilag készült ragasztójukat. / Fotó: MTVA - Duna Televízió.
Tóth Panni a műsorban bemutatta a házilag készült ragasztójukat. / Fotó: MTVA – Duna Televízió.

A műsor visszanézhető felvételről az MTVA honlapján, ide kattintva.

Létrehoztunk a közvetlen segítségnyújtás, ötletelés jegyében egy a kampány nevével fémjelzett facebookos csoportot, amire ide kattintva bárki csatlakozhat.

Köszönjük az MTVA Duna Televízió szerkesztőinek a meghívást és azt, hogy bemutathattuk a Nevelés Hulladék Nélkül kampányunkat.