Szemétszedés és Plogging a Városmajorban

Szemétszedés és Plogging címmel újabb öko-fitnesz eseményt rendez az alapítványunk, a Főkert Nonprofit Zrt.-vel közösen.

Az esemény apropója a helyszínen megrendezésre kerülő 4. Faápoló Magyar Bajnokság. Nagy öröm számunkra, hogy a margitszigeti közös plogging rendezvényünk után a fővárosi társaság ismét mellénk áll és közös erővel egy újabb környezettakarítást szervezhetünk Budapesten.

A margitszigeti esemény videó összefoglalóját mindenkinek ajánljuk figyelmébe.

Szemétszedés és Plogging augusztus 25-én délután 3 órára várjuk az eseményre érkezőket. Hamarosan jelentkezünk a további részletekkel.

A facebook eseményhez ide kattintva lehet csatlakozni.

Addig is csatlakozz a Plogging Hungary csoportunkhoz, ahol a magyarországi öko-fitnesz kedvelői gyülekeznek. Továbbá ha te is ploggingot szerveznél ajánljuk mindenki figyelmébe a szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! közösség teremtő honlapunk öko-fintesz szervező lehetőségét.