M2 Petőfi TV műsorán, a JÖN Alapítvány

Az M2 Petőfi TV “Én vagyok itt” szerepelt, alapítványunk első embere, Szebenyi Péter, aki a hulladékvadász sikeréről és a szemétszedés.hu -ról beszélt.

Az illegális hulladéklerakások problémája és az alapítványunk lakosságot aktivizáló ereje, tevékenysége volt a műsor témája. (Akinek a videó nem indul el ide kattintva elérheti.)

A műsorban szó volt:

Szebenyi Péter beszélt a hulladékvadász applikáció sikeréről, hogy eddig több mint 2000 ember töltötte le és korábban a Magyar Telekom Delfin díját is elnyertük vele.

Elsőként a Petőfi TV foglalkozott a szemétszedés.hu indulásával, azzal, hogy a JÖN Alapítvány minél több embernek szeretne segítséget, útmutatást adni szemétszedési akciók szervezésére, megrendezésére és lebonyolítására. Több éves tapasztalatunk az, hogy kis segítséggel sokkal több szemétszedési akció valósulhat meg.

Szemétszedés.hu - Takarítsuk ki együtt Magyarországot!
Szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot!

A műsorban szó esett még a JÖN Alapítvány soron következő rendezvényeiről. Többek közt a Természetjáró fesztiválon plogging – szemétszedő kocogás eseményéről, amihez ide kattintva lehet csatlakozni.

Köszönjük az M2 Petőfi TV “Én vagyok itt” című műsor szerkesztőinek a műsorba való meghívást.